Priolo Travel: De Azorenspecialist

Priolo Travel is een dynamische en zelfstandige reisonderneming. Door uitgebreide kennis van de Azoren en door jarenlange ervaring biedt Priolo Travel unieke en op maat gemaakte reizen met een grote flexibiliteit in programma’s, excursies alsmede een grote verscheidenheid in accommodaties. Vliegen naar de Azoren kan gemakkelijk  vanuit Nederland, België of Duitsland, met Tap Portugal, Azores Airlines en de KLM.
Daarnaast gaan er ook in de zomermaanden vluchten met Transavia reachtstreeks naar de Azoren. Ook Tui fly bied t vluchten rechtsreeks naar de Azoren, echter bieden wij deze vluchten niet aan.

Persoonlijk reisadvies: Machteld van Rooyen

Naast reizen naar de Azoren kan Priolo Travel alle soorten vakanties voor je boeken, te denken aan cruises van Middelandse zee tot Azië, weekje strand met familie of vrienden, stedentrip, weekendje weg in een bungalowpark of een heerlijk hotel, ook een geheel verzorgde rondreis binnen of buiten europa liggen binnen de mogelijkheden. Uiteraard allemaal onder dezelfde voorwaarden, wat zeker een vertrouwd gevoel geeft. 

Priolo?

Priolo?

De naam Priolo Travel is ontleend aan een bedreigde endemische vogelsoort op de Azoren, de Priolo (ook wel de Azoriaanse goudvink genoemd). Er was een tijd dat deze soort sterk achteruit ging, door ontbossing van de laurierbossen en door het opkomen van bijv. de siergember plant die de oorspronkelijk vegetatie verwoest. De vogels zijn alleen nog aan de oostkant in het Serra da Tronqueira gebergte op São Miguel te bewonderen. Het is een van de meest bedreigde zangvogel in heel Europa. De lokale organisatie SPEA probeert d.m.v. het verwijderen van invasieve planten en door het herstellen van de oorspronkelijke begroeiing de populatie in stand te houden.

Priolo Travel doneert per geboekte reiziger € 0,50,- euro aan het project Life Priolo.

Reisgaranties Priolo Travel

Reisgaranties Priolo Travel

Alle reizen die Priolo Travel verzorgt vallen onder de garantiebepalingen van het GGTO Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators. Deze staan ervoor garant dat u uw reisgelden terug krijgt bij problemen, of dat u uw reis zorgeloos kunt afmaken, indien u al op reis bent.
Kosten GGTO per persoon € 7,50, deze kosten zullen bij een definitieve reservering worden doorberekend op de factuur.

Mocht je vragen hebben over de garanties, dan informeer ik je hier graag over. Neem gerust contact met me op, of bekijk de algemene voorwaarden.

 
3 Uitgelichte hotels op de Azoren


Insula Atlantis Apartments  

Bekijk Ontwaak tussen tussen de wijngaarden!

Patio Lodge   

Bekijk Prachtige lodges en een geweldig plek voor liefhebbers van paarden.

The shipyard-Angra  

Bekijk Schitterend en modern ApartHotel centraal gelegen.


© 2023 - Priolo Travel