8-daagse voorbeeldreis

v.a. 1104,- p.p.Info aanvragen >
Ga op ontdekkingstocht en zoek de verschillen!
8-daagse voorbeeldreis

v.a. 1104,- p.p.Info aanvragen >

Ieder eiland is uniek en een ontdekking waard.

Van dag tot dag

Dag 1: Aankomst São Miguel

Transfer vanaf de luchthaven naar hotel My Story Vila Nova.

Dag 2: Halve dagtour naar de meren van Sete Cidades

Vertrek in de ochtend voor een tour van een halve dag naar de meren van Sete Cidades via de bergweg, waar je een heel mooi uitzicht hebt op het vlakke deel van het eiland. Stop bij uitkijkpunt Vista do Rei, daarna stop bij het dorp Sete Cidades. Op[ de terugreis naar Ponta Delgada een stop bij de ananasplantages.
Vrije middag.

Dag 3: Furnas

Via de zuidelijke weg van het eiland rijden we naar onze eerste stop Vila Franca do Campo. Na een bezoek aan deze stad rijden we verder naar de Furnas-vallei en langs het meer van Furnas. Bezoek aan de botanische tuin (tijd voor een duik in het natuurlijke warmwaterzwembad) en de warmwaterbronnen. Lunch van traditionle " Cozido" inbegrepen. Op de weg terug naar Ponta Delgada rijden we via de noordelijke weg en bezoeken we de theeplantages en stoppen we bij het uitkijkpunt Santa Iria.
Eind van de middag terug in het hotel.

Dag 4: São Miguel

Vrije dag om Ponta Delgada te ontdekken of optioneel een walvisexcursie te doen.

Dag 5: Faial

Vlucht vanaf São Miguel naar Faial.
Na aankomst transfer naar hotel Azoris Faial Garden.

Dag 6: Faial -Pico - Faial

In de ochtend transfer naar de haven en bootovertocht naar het eiland Pico.(30 minuten)
Vanuit de haven Madalena via de noordkust in de richting van Cachorro en Lajido. Daarna verder naar São Roque om de Whale Factory en de natuurlijke zwembaden te bezoeken. We vervolgen de weg naar het meer van Capitão op 900m. stop bj Lajes om het walvismuseum te bezoeken, daarna stop voor de lunch. Vervolgens. via de zuidkust, korte stop bij Mistérios de São João en verder naar São Mateus voor bezoek aan de kerk. Vervolg Criação Velha waar de wijngaarden van Pico sinds 2004 Unesco werelderfgoed zijn. Vervolgens terug naar Madalena en veerboot terug naar Faial. Transfer vanaf haven naar het hotel.

Dag 7: Faial

Vertrek vanuit het hotel naar het dorpje Flamengos met bezoek aan de botanische tuin. Vervolgens gaat de tour naar het natuurreservaat van Caldeira van Faial, omgeven door de blauwe Hydranges (Hortensia's). Door naar het uitkijkpunt van Ribeira das Cabras, langs de Serra van Feteira. Stop voor de lunch. Afdaling naar de Fajã in Praia do Norte. Bezoek aan de Capelinhos Vocano, barste uit 1957-1958. Op de terugweg naar Horta stop bij Varadouro om de Morro castelo Branco te bewonderen en eindig de dag in Monte da Guida in Horta om een van de beste uitzichten over de staden de baai van porto Pim te bewonderen.

Dag 8: Faial

Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.
(verlening mogelijk).


Inbegrepen

* Alle transfers
* Halve dagtocht Sete Cidades
* Volle dagtocht Furnas 
   - Entree Terra Nostra Botanical Garden
   - Entree Monitoring and Resaerch center Furnas
   -  Lunch of Cozido
* Volle dagtocht Pico
   - Lunch
   - Entree voor twee musea of voor 1 museum en de Gruta das Torres
     U kunt kiezen uit Whalers museum of Whaling Industry
* Volle dagtocht Faial
   - Lunch
   - Entree Interpretation Center of Capelinhos
* Boot ticket
* Vlucht São Miguel - Faial
* Engelsprekende gids

Accommodaties

São Miguel:
Hotel Canadiano 1982 

Faial:
Hotel Azoris Faial Garden.
De hotels op basis van logies en ontbijt en op basis van een 2 persoonskamer.

Opmerking: de dag, route, schema en wijze van vervoer kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd vanwege de beschikbaarheid van Engelssprekende chauffeur.

Vanweg de Covid-19 pandemie kunnen sommige entree en activiteiten in het programma om veiligheidsredenen worden geannuleerd op basis van het aantal deelnemers. Bijgewerkte informatie wordt weergegeven bij bevestiging van de reservering.
© 2022 - Priolo Travel