EXCURSIE: Rural Experiences

Duur: 1-3uur
Bezoek de meest hardwerkende dieren die de mens kent, de bijen, en leer hoe belangrijk ze zijn voor het behoud van de natuur en het leven op onze planeet. Deze kleine zwart en goud gestreepte wenens zijn enkele van de belangrijkste bestuivers en daarom van titaal belang voor de bestuiving van de gewassen die het voedsel produceren dat we nodig hebben om te overleven, evenals veel leefgebieden van dieren in het wild.

Landelijke ervaringen

The Honey Party:
De activiteit begint met een bezoek aan het Honing museumwaar naast een algemene video van 10 minuten over bijen, er ook een tentoonstelling is van bijenteeltbenodigheden die voornamelijk verband houden met lokale partijken. Na een bezoek aan de tenstoonstelling je je genieten van de verschillende soorten regionale honing, kaas, thee, ananas, toast, koekjes, wijn en honingbrandewijn.
Let op transfers naar beginpunt niet ingebrepen: ontmoetingspunt Campo de Santana, Rabo de Peixe.
Tour duurt 1,5 uur vanaf € 18,00 vanaf 4 personen mogelijk

The honey royal visit:
De activiteit begint met een bezoek aan het Honing museumwaar naast een algemene video van 10 minuten over bijen, er ook een tentoonstelling is van bijenteeltbenodigheden die voornamelijk verband houden met lokale partijken. Na de tentoonstelling bezoek je de "werkplaats" waar je direct van de honinggraad verse honing kunt proeven, daarnaast leer je alles uit de eerste hand over de bijenteelt. Na het bezoek aan de bijenstal ga je nog meer honing en andere lekkernijen proeven zoals kaas, thee, ananas, toast, koekjes, wijn en honingbrandewijn.
Tour duurt 3 uur, vanaf 64,00 mogelijk vanaf 2 personen.

Impressies
© 2022 - Priolo Travel