Wilt u naar de Azoren, maar weet u niet goed welke organisatie u daarbij het beste van dienst kan zijn? Wellicht vindt u het dan interessant om de mening of het advies van onze klanten te lezen.

"Perfect geregeld"

9

Priolo Travel heeft onze reis naar de Azoren perfect geregeld. In deze Corona-tijd is het extra fijn als iemand de regels ter plekke goed kent en advies kan geven. Mede door dit advies hebben we besloten om dit jaar wel te gaan, nadat we de reis in 2020 uitgesteld hadden. En alles is prima verlopen. Dan de Azoren: de eilanden zijn prachtig en allemaal anders. Wij bezochten Sao Miguel, Pico en Terceira.

Patrick, september 2021

"Met zorg uitgezocht"

10

Samen met Machteld een prachtige reis van 20 dagen samengesteld. Overnacht op de eilanden Sao Miguel, Flores, Pico en Terceira, maar ook uitstapjes gemaakt naar Corvo en Faial. De accomodaties waren met zorg uitgezocht en varieerden van authentiek tot modern, maar ook romantisch zoals O Zimbreiro op Pico. Op iedere luchthaven stond een huurauto klaar waarmee we op ieder eiland op ontdekkingsreis konden gaan. De enkele keren dat we Machteld van Priola Travel nodig hadden, was ze direct bereikbaar voor advies of hulp. Ons advies bij het plannen van een reis naar de Azoren is dan ook: Priola Travel inschakelen voor de juiste samenstelling van je pakket om het maximale uit je vakantie te kunnen halen!

Jasper en Ellen, augustus 2021

"Tot in de puntjes geregeld"

9

In januari 2020 de reis bij Priolo geboekt. Helaas gooide covid roet in het eten. Machteld had er alle begrip voor dat wij moeite hadden om met covid op vakantie te gaan en stelde zelf voor om dit naar de zomer van 2021 te verzetten. De gehele reis was tot in de puntjes geregeld, excursie perfect, prima guesthouses en natuurlijk het regelen van een auto wat geen overbodige luxe was want deze waren niet meer te krijgen op de eilanden. De eilanden die wij bezochten waren prachtig (São Michuel, Flores en Corvo). Waren stuk voor stuk verschillend en het loont echt de moeite om alle eilanden te bezoeken. Daarnaast heerlijk gegeten. Kortom Priolo travel is een reisorganisatie waar je goed mee in overleg kunt en goed luistert naar de wensen van de klant en dit in de praktijk netjes uitvoert. Heerlijke vakantie gehad top.

Chris, augustus 2021

"Zeer positieve ervaring"

9

Ivm de corona perikelen van dit jaar heb ik het regelen van de vakantie uit handen gegeven en in dit geval aan Machteld van Priolo Travel. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Machteld heeft ons goed op de hoogte gehouden met up-date's ivm in dit geval met de coronaperikelen op de Azoren. Ze spreekt vloeiend Portugees en is altijd telefonisch te bereiken ook in het weekend. Ze neemt ook zo de telefonische gesprekken van je over met de Portugese grondstewardessen op de luchthavens in Portugal om zaken voor je te regelen. Dat was in ons geval van belang ivm van missen van de aansluiting van Lissabon naar Horta. Kortom als iemand naar de Azoren zou willen gaan zou ik haar ten zeerste aanbevelen.

Martin, augustus 2021

"Geweldig"

9

Op een vrij laat moment hebben we besloten om toch op vakantie te gaan. Madeira en de Azoren leek ons een mooie bestemming. Machteld heeft ons geholpen, waar andere organisaties het lieten afweten. En wat een leuke onderkomens had ze kunnen regelen! Geweldig! Zelfs nadat we alles hadden vastgezet, is ze nog doorgegaan met het verbeteren van het reisschema. En contact was zeer laagdrempelig. Ook dat was fijn, want zo ongeveer alles wat mis kon gaan, is misgegaan. Van stakingen op luchthavens, tickets niet geheel correct, geen bagage, ineens twee auto's, en ga zo maar door. Maar Machteld heeft ons echt met de meeste dingen heel goed kunnen helpen! Natuurlijk moet je zelf ook aan de bak op zulke momenten, maar het is toch fijn om even te kunnen sparren met iemand die wat meer connecties heeft in de reiswereld. Priolo is zeker een aanrader om een reis naar de Azoren te boeken!

Marion, augustus 2021

"Reis geheel op maat"

10

Machteld heeft op basis van onze wensen en budget een geweldige reis naar vijf eilanden geregeld. Alles wat goed geregeld, mooie accomodaties, goede tips voor plekken die we echt moesten zien. Ook tijdens onze vakantie was ze bereikbaar voor vragen. Wij bevelen Priolo Travel van harte aan!

Nicolette, augustus 2021

"Zorgeloos genieten"

10

Allereerst bedanken we Machteld voor de perfecte organisatie van deze reis. Dat betekende voor ons ''zorgeloos genieten tijdens deze prachtige reis''. Elk contact met Machteld over de voorbereiding verliep prima. Ze was altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel en bleef ook tijdens de reis toegankelijk voor vragen of problemen. Ben je een zonaanbidder, dan ligt een vakantie op de Azoren niet voor de hand. Ben je een natuurliefhebber dan kom je volledig aan je trekken. Het was overigens onze 2de keer naar de Azoren maar nu wel naar een aantal andere eilanden. Dit keer waren het Flores, Corvo en Terceira, alle 3 anders maar zeer de moeite waard. Om de eilanden Flores en Terceira goed te kunnen verkennen, is een huurauto de beste manier van reizen. Dat is voor het kleinste eiland Corvo niet nodig. Ondanks het wisselvallige weer hebben we onze tijd uitstekend doorgebracht door met de auto naar de mooiste plekjes van het eiland te rijden. We hebben ook op elk van die eilanden prachtige wandeltochten gemaakt. Verder hebben we leuke contacten kunnen maken met de lokale bevolking. Als we toch een kritische opmerking moeten plaatsen, dan zou de accommodatie ''Acquamarina'' Santa Cruz op Flores moeten zijn. Deze accommodatie was qua locatie en comfort (geen zeezicht, klein raampje) minder dan de andere hotels maar vooral het bijbehorend ontbijt in een cafë dichtbij was verre van voldoende. De receptioniste van het hotel was wel heel aardig. Afsluitend: Priolo Travel verdient onze complimenten ten volle. We bevelen deze reisorganisatie dan ook zeker aan!

Nico, juli 2021

"Een echte aanrader!"

9

Net terug van een 3 weken durende Azorenreis, met een bezoek aan 5 eilanden (Terceira, Graciosa, Pico, Faial en Sao Miguel). Een reis die al gepland was sinds begin 2020, voorzien voor juli 2020. Bijzonder enthousiast zijn we over de natuur, de wandelmogelijkheden, het lekkere eten, de vriendelijkheid van de lokale bevolking. En uiteraard zijn we ook zeer tevreden over de professionele uitwerking van deze reis door de immer bereidwillige Machteld van Priolo Travel. Ihb het 'verschuiven' van de boeking van zomer 2020 naar 2021 is probleemloos gebeurd. En dat Machteld voorziet in een debriefing na thuiskomst van ruim een half uur, had ik nog nooit meegemaakt. Voor mij staat het vast: als we nog een keer terugkeren naar de Azoren, zal het opnieuw via Machteld geregeld worden. Een echte aanrader !

kim, juli 2021

"Goede begeleiding"

9

De begeleiding, de adviezen én de betrokkenheid waren zeer groot. Ieder moment bereikbaar voor hulp of alternatieven. Wij hebben veel gereisd maar zelden een reisorganisatie getroffen met deze inzet. Een aanrader.

cornelis, oktober 2020

"Fantastische reis"

10

Fantastische reis, ondanks covid19! In oktober 2019 begon ik met het plannen van een verrassingsreis voor mijn man die in mei 2020, 60 werd! Samen met Machteld van Priolo Travel werd een heel veelzijdige reis samen gesteld zowel wat betreft het aantal eilanden (4) als de verblijven (van een 5-sterren verblijf tot een Yurt welke overigens ook 5 sterren waard was!). Ook het advies van Machteld met betrekking tot de excursies sloot helemaal aan op mijn wensen. Volledig maatwerk van een specialiste op dit gebied!! Alles was in kannen en kruiken en toen sloeg Covid-19 in als een om! Zonder problemen werd de gehele reis door Machteld verzet naar september van dit jaar. In "spanning" natuurlijk of het alsnog kon doorgaan, werden we perfect op de hoogte gehouden over de eisen van de Azoren voor een bezoek en van de situatie ter plekke. En met de belangrijke mededeling van Machteld dat als het alsnog niet zou lukken, de reis gewoon kon worden verzet naar 2021!! Dat was een grote geruststelling! Uiteindelijk zijn we gegaan en is alles geweldig goed verlopen! We hebben een fantastische reis gehad mede dank zij de organisatie, tips en begeleiding van Machteld die altijd voor ons klaar stond. Zeker in deze situatie was dat een heel prettig gevoel en dat maakte de reis zorgeloos. Ik, die tot nu toe altijd onze reizen zelf plande ben om. Machteld bedankt voor alle zorgen, adviezen, geregel en optimisme!

Margot, september 2020

"Reizen in corona tijd"

9

Om heel eerlijk te zijn hebben wij getwijfeld of we wel moesten gaan i.v.m. corona en alle maatregelingen. Wij hebben vooraf uitgebreid met Priolo Travel (Machteld) contact gehad en hebben besloten dat het veilig was om te reizen , hier hebben wij geen moment spijt van gehad. We hebben echt genoten van de verschillende eilanden, we hebben Terceira, Pico en Sao Miguel bekeken. De ontvangst op de eilanden was prima en de corona test na 6 dagen was erg relaxt. (de uitslag kregen we al binnen 12 uur). De lokale bevolking zeer vriendelijke en we hebben genoten van het eten en de prachtige natuur. Wat wij als erg prettig hebben ervaren was het contact vooraf en ter plaatse met Machteld en het eerlijke advies over wat we konden verwachten ter plaatse i.v.m. corona. Wij zijn zeer enthousiast en gaan zeker nog eens terug naar de Azoren om de andere eilanden te bekijken. We boeken dan zeker weer via Priolo Travel want wij hebben ons een heel prettig en veilig gevoeld tijdens deze reis.

Fam. Klein, september 2020

"Goede organisatie."

9

Goede organisatie, veel lokale kennis, en veel flexibiliteit en geduld.

Philip, november 2019

"De Azoren zijn Prachtig"

9

Toen we een reis planden naar de Azoren vonden we de "eiland hopping" formule van het reisbureau Priolo Travel op het internet. Priolo Trvel deed een uitstekende job om een reis naar onze wensen ui te werken. Alles was prima geregeld, ook de veerboot van Sao Jorge naar Sao Miguel. Hotels waren leuk ot uitstekend, soms met een prachtig uitzicht op de oceaan en soms met een zeer goed restaurant. De Azoren zijn prachtig, zowel de oceaan als de eilanden. Kleinschalig reisbureau, zeker aan te raden.

Lydia en Stefan, Belgie

Stefan, november 2019

"Alles tot in de puntjes geregeld!"

10

Priolo travel heeft voor mij een reis gepland die precies voldeed aan de, door mij eerder doorgegeven, wensen. Alles was tot in de puntjes geregeld en het contact verliep erg soepel! Als ik dit zelf had moeten regelen had hier uren tijd in gezeten en was het niet half zo goed geweest. Ik ben van eiland naar eiland gereisd en ik zat in geweldig goede hotels. Als ik vragen had werd daar vrijwel direct op gereageerd. Ik zou niet alleen de Azoren als reisbestemming maar ook Priolo travel aan iedereen aanraden!

Aram, oktober 2019

"Alles online geregeld"

9

Wij hebben alles online geregeld. De dames gaven snel reactie en waren erg behulpzaam met het samenstellen van onze reis. We kregen verschillende opties aangeboden binnen ons budget en reisduur. We werden netjes opgewacht op het vliegveld van Sao Miguel. Ook de autohuur en de hotels waren naar wens (konden wij dus zelf kiezen uit de opties die aangeboden werden). Wij hebben drie eilanden bezocht, Sao Miguel, Flores en Terceira. Alle eilanden waren een succes.

Richard, september 2019

"Prima geregeld"

8

Alles prima geregeld door Priolo Travel met vluchten, auto en verblijf op de diverse eilanden.

Wim, september 2019

"Fantastische reis Azoren"

9

We hebben een fantastische reis gehad! Alles was goed georganiseerd en duidelijk geregeld! We hebben een top tijd gehad!

Michael, september 2019

"Rondreis 3 eilanden"

9

Onze reis met Priolo bestond uit een rondreis waarbij we de eilanden Faial, Pico en Sao Miguel hebben aangedaan. We reisden met onze dochter van 1.5 jr. We waren zeer te spreken over de service die Machteld van Rooyen namens Priolo heeft geleverd. Vooraf door met ons mee te denken wat de beste route zou zijn, waarbij ze ook heel flexibel was met de accomodaties (sommige accomodaties konden we zelf boeken en andere heeft Priolo voor ons gezocht en geboekt). Tijdens de reis was ze al vroeg in de ochtend bereikbaar en behulpzaam toen een vlucht door noodweer was gecanceld. Ze heeft meteen voor ons uitgezocht wat er speelde en wat we het beste konden doen op dat moment. Groot genoegen was dat op alle vliegvelden onze auto al klaar stond bij aankomst en dat alles was geregeld met de accomodaties. Al met al een geweldige reis, mede door de lokale kennis en de fantastische service van Priolo. Absoluut de investering waard geweest om Priolo in te schakelen!

Menno, september 2019

"Super geregeld."

9

Super geregeld! Toen we onze reis naar de Azoren gingen plannen hebben we wat getwijfeld of we een reisbureau zouden inschakelen of zelf zouden gaan boeken. Uiteindelijk kwamen we bij Priolo travel terecht en dit is een zeer goede keuze geweest! Priolo (lees Machteld) onderscheidt zich door kennis, persoonlijke aandacht, bereikbaarheid en snelheid van handelen. We logeerden op leuke locaties in mooie accommodaties, die we waarschijnlijk zelf niet gevonden zouden hebben. We hebben genoten van onze reis naar Portugal & de Azoren én de geweldige service van Machteld!

Anne-Will, augustus 2019

"Prefecte reis Azoren"

10

Veel complimenten voor de meer dan perfecte organisatie van onze Azorenreis. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is: mooie opbouw van de reis, verrassende accommodaties, veel persoonlijke service vanuit Nederland en ter plekke. Het overtrof onze verwachtingen en natuurlijk zijn we een beetje verliefd geworden op de Azoren.

Pieter, augustus 2019

"Fly Drive Azoren"

8

Wij hebben met Priolo travel, vier eilanden bezocht. Op Terceira, Flores en Faial 3 nachten en op Sao Miguel 7 nachten. Voor ons was deze verdeling prima. De hotels waren uitstekend. De aansluitende vlucht van Lissabon naar Terceira had een wachttijd van 5 uur, dat was erg lang verder prima tijden van alle tussenvluchten. We hadden op alle eilanden een huurauto tot onze beschikking, in onze ogen onmisbaar! Zo kom je op de mooiste plekjes. De afwisseling tijdens deze rondreis sprak ons erg aan. Bedankt voor de goede service!

Edith, augustus 2019

"Geweldige reis"

9

We hebben een geweldige reis op de Azoren gehad. We hadden de keuze gemaakt om Terceira, Faial, Flores en Sao Miguel te bezoeken. Priolo heeft de reis verder uitstekend vorm gegeven, en de lokale vluchten, autohuur en accommodaties geregeld. Het waren allemaal prachtige eilanden. Flores was voor ons de topper met een overweldigend mooie natuur. Op alle eilanden heerlijk gewandeld, de routes zijn allemaal uitstekend aangegeven en te vinden op http://trails.visitazores.com/en. De accommodaties waren allemaal goed tot zeer goed. Wij kozen voor verblijf in quintas of huizen. De communicatie met Priolo was uitstekend, alles was gewoon goed geregeld, heerlijk onbezorgd op vakantie geweest en enorm genoten. Tot slot wat wij heel erg fijn vonden op de Azoren is het klimaat, het was er iedere dag tussen de 21 en de 26 graden met uiteraard wel eens wat bewolking of laag hangende zeemist. Wij gaan zeker nog een keer terug

Dirk Jan, augustus 2019

"Mooie ervaring"

9

Machteld heeft goed naar onze wensen geluisterd en een mooie reis samen gesteld volgens onze wensen. Wij zijn met de reis naar de Azoren weer een mooie ervaring rijker!

paul, juni 2019

"Combinatiereis Azoren"

9

Wij zijn twee weken naar de Azoren geweest en hebben 3 eilanden bezocht (Sao Miguel, Flores en Terceira). Wij vonden het een super leuke vakantie. Priolo Travel had voor ons de vluchten, accomodaties en huurauto’s geregeld. Dat was erg prettig en allemaal prima verlopen.

ton, juni 2019

""

8

Aanleiding om naar São Miguel te gaan was de Eurpean Blues Challenge in het prachtige theater Coliseu Micaelense. De vakantie die we verder op Pico en Terceira hebben doorgebracht was boven verwachting. Met name Pico vonden we een mooi eiland en Aldeia da Fonte is een prachtig appartementencomplex. De Azoren heeft onze verwachtingen ruim overtrtoffen. Anja en Ben.

ben, mei 2019

""

9

Net terug van een fijn en vooral een goed verzorgde vakantie. Alles was van uit het reisbureau goed verzorgd. Maar...wat een prachtige eilanden groep, we hebben er vier bezocht en zoals onze reisadviseuse het al had gezegd waren allemaal net even anders, maar TOP. Heel vriendelijke bevolking en alles gaat er heel relaxt, geen stress maar vooral zeer gastvrij. Wat we heel prettig vonden was de temperatuur in november/december. Op het eiland Sao Miguel was alles al in kerstsfeer, prachtig. We zijn ook zeer te spreken over onze reisorganisatie Priolo Travel alles was tot in de puntje verzorgd. Wij zullen zeker nog een keer met Priolo Travel gaan om ook de ander eilanden te bezoeken. We kunnen deze reisorganisatie zeker aanbevelen.

Els , december 2018

"Goed verzorgde reis"

8

Alles was goed geregeld, precies wat we zochten

Michel, september 2018

"Dankzij Priolo hebben wij een rondreis kunnen maken van drie weken langs zes eilanden"

9

WIj hebben een fantastische reis naar de Azoren gehad. Dankzij Priolo hebben wij een rondreis kunnen maken van drie weken langs zes eilanden. De communicatie vooraf verliep erg prettig en ook tijdens de vakantie was Machteld goed te bereiken. Bij een volgende vakantie naar de Azoren zullen we zeker weer via Priolo boeken!

Simke, september 2018

"Leuke reis!"

9

Leuke reis en alles was goed geregeld. Wij gaan zeker nog eens terug.

Ria, september 2018

"Hulde Machteld!"

10

Het is altijd een plezier om met Priolo te reizen. Machteld van Rooyen is een zeer ervaren reizenboekster die alles tiptop voor je uitzoekt en echt wil weten wat jij leuk vindt. Ze vertelt ook gerust als dingen kunnen tegenvallen, want op sommige plaatsen heb je weinig keuze voor wat betreft de kwaliteit van de accommodaties en juist deze eerlijkheid onderscheidt haar wat ons betreft van andere reizenaanbieders. Hulde Machhteld!

Gerard , augustus 2018

"Prima hotel!"

9

Dit is een prima, kleinschalig hotel,Beira Mar. De kamers zijn eenvoudig, maar prima. Het ontbijt is goed met onder meer verse vruchtensap, vers fruit en eieren (naar keuze: omelet, roerei, gebakken eieren). Het personeel is ontzettend aardig, van de receptie tot de medewerkers van het ontbijt

Herbert en Lisa , augustus 2018

"Wij vertrouwen voortaan op Priolo!"

7

Leuk gezellig hotel in de oude binnenstad van Ponta Delgada. Vriendelijk personeel en schone kamer. Mooi zwembad op de bovenste verdieping om even af te koelen na een middagje door de warme stad struinen.

Erik , augustus 2018



© 2022 - Priolo Travel