Wilt u naar de Azoren, maar weet u niet goed welke organisatie u daarbij het beste van dienst kan zijn? Wellicht vindt u het dan interessant om de mening of het advies van onze klanten te lezen.

"We hebben een mooie reis gemaakt naar verschillende eilanden van de Azoren"

10

We hebben een mooie reis gemaakt naar verschillende eilanden van de Azoren. Priolo travel/Machteld heeft leuke voorstellen gemaakt om uit te kiezen en na overleg alles geboekt. Daarnaast ook leuke tips en adviezen en we hadden keuze uit goede kleinschalige accomodaties. Op elk eiland een huurauto om rond te toeren en we hebben veel gewandeld. Priolo travel is goed bereikbaar, ook tijdens de reis als er een vraag opkomt om af te stemmen. We zijn erg tevreden en zouden Priolo travel zeker aanraden als reisorganisator.

Yvonne, oktober 2023

" En hoop in de toekomst zeker nog beroep op uw diensten te zullen doen. Vriendelijke groeten."

9

Dag Mvr van Rooyen, Ik wilde u net een mailtje sturen om u te bedanken voor de schitterende reis die u voor ons geboekt heeft, maar u was me voor????. De Azoren zijn ronduit adembenemend zo een grote diversiteit van natuur elementen op zo een kleine oppervlakte zag ik nog nooit. Vulkanen, naaldbossen, regenwoud, geisers, lava, te veel om op te noemen. De accommodaties waren allemaal tip top in orde. Gemakkelijk te vinden en allemaal met privé parking. De gemoedsrust op de kleinere eilanden als Pico en Failai zijn deugd doend. Het weer beheers natuurlijk alles maar het was er steeds aangenaam warm, zelfs als het regent of als er veel wind is. Maar je kan er je agenda’s op afstemmen. Aan de kust was er meestal zon, in de bergen moet je geluk hebben met het weer. De vluchten er naartoe vielen mee. De mensen van uw organisatie op het eiland waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Ik heb één keer het uur van de ferry moeten verplaatsen en dat is keurig aangepast en vriendelijk afgehandeld. Kortom ik kan een reis naar de Azoren aan iedereen aanraden, maar dat doe ik niet want anders gaat iedereen er naartoe ???? nogmaals van harte bedankt. En hoop in de toekomst zeker nog beroep op uw diensten te zullen doen. Vriendelijke groeten.

Jan , oktober 2023

"De eilanden van de Azoren is een prachtige bestemming"

9

De eilanden van de Azoren is een prachtige bestemming waarvan wij hopen dat deze nog lang onontdekt blijft. Althans zo lijkt het soms. Wij zijn met ons gezin (2 ouders en een 17-jarige) naar de eilanden Terceira en Sao Miguel geweest gedurende 2 weken. Vooraf hadden we hoge verwachtingen van de Azoren op het gebied van het natuurschoon en dat het nog niet erg toeristisch is. Beide zijn ruimschoots uitgekomen. Vooral op Terceira is alles kleinschalig met een vriendelijke bevolking. Als je gaat rondrijden is niets ver maar om elke bocht zie je wel weer wat moois. Maar ook op Sao Miguel hebben we uren gelopen bij een tocht waarbij je 3 watervallen tegen komt maar bijna geen mensen. Machteld heeft ons goed geholpen met het boeken van de vluchten en de accommodaties. Dat is ons goed bevallen. Voorheen deden we dit altijd zelf maar omdat we dit jaar laat waren met het kiezen van een bestemming in het hoogseizoen, hadden we nu wat minder opties dachten we. Maar alle accommodaties waren helemaal goed, ze heeft goed geluisterd en ingeschat wat onze wensen waren. We gaan hier zeker nog eens naar terug om ook de andere eilanden te bezoeken en zullen dan zeker Priolo travel inschakelen.

Margreet, oktober 2023

"Genoten van een heerlijke, afwisselende vakantie op de Azoren"

9

Genoten van een heerlijke, afwisselende vakantie op de Azoren, waarbij wij 5 eilanden hebben aangedaan (Sao Miquel, Flores, Faial, Sao Jorge en Pico). Elk eiland is weer anders, wat het zo bijzonder maakt. Flores staat echter boven aan ons lijstje, één natuurpark, zo mooi. De reis was naar voller tevredenheid georganiseerd door Priolo Travel met mooie accommodaties en voldoende tijd op elk eiland. Het contact met Machteld was aangenaam.

Elly, september 2023

"Alles werd prima geregeld voor ons."

9

Alles werd prima geregeld voor ons. Waar een ander reisbureau aangaf niets voor ons te kunnen doen omdat we vrij laat waren met boeken en alles al vol zou zitten, lukte het Priola travel om een fantastische reis voor ons samen te stellen naar onze wensen. Wij hebben enorm genoten van de Azoren.

G., september 2023

"Wij hebben de eilanden Terceira, Faial, Sao Jorge en Sao Miguel resp. 3, 3, 3 en 5 dagen bezocht"

9

Wij hebben de eilanden Terceira, Faial, Sao Jorge en Sao Miguel resp. 3, 3, 3 en 5 dagen bezocht. Deze planning hebben we volledig aan Priola Travel overgelaten. Dit bleek een perfecte indeling. We hebben op alle eilanden de dingen kunnen doen die we gepland hadden! Ook de volgorde was perfect. De vluchten en Ferry waren perfect gepland en de communicatie vooraf hierover was uitermate duidelijk. De accomodaties waren ook goed gekozen. Van alles wat van zeer traditioneel tot modern leuk en afwisselend. Als er al een puntje van kritiek te benoemen valt; wat ons betreft waren de huurauto’s (steeds een Opel Corsa in ons geval) motorisch aan de lichte kant. Op de soms stijle weggetjes had de auto het vaak heel moeilijk. Dit allen, plus de goede en persoonlijke communicatie maken dat wij Priola van harte aanbevelen aan iedereen die de Azoren wil bezoeken!

Alex, augustus 2023

"Alles was prima geregeld,"

8

Alles was prima geregeld, er zijn mooie hotels/bungalows uitgekozen.

Pat, augustus 2023

"Machteld, dank je wel voor al je goede zorgen en prettige communicatie!"

10

Het was onze eerste reis naar de Azoren. Wij hebben Sao Miguel en Terceira bezocht (allebei circa 1 week). Voor natuurliefhebbers die van wandelen houden is dit werkelijk een droombestemming. Onze onderkomens die door Priolo Travel waren uitgezocht voldeden zeer aan onze verwachtingen. En alles klopte, van de huurauto's, tot de vliegtickets, tot het inchecken in de hotels/huisjes. Kortom, een volgende keer zouden wij wederom met Priolo Travel in zee gaan. Machteld, dank je wel voor al je goede zorgen en prettige communicatie!

Peggy, augustus 2023

"De Azoren is wat natuur betreft een paradijs!"

10

De Azoren is wat natuur betreft een paradijs! Op de kleinere eilanden vind je zelfs nog het alleen-op-de-aarde-gevoel. Sao Miguel is toeristischer. Priolo heeft onze wensen m.b.t. de reis goed omgezet in het bezoeken van vier eilanden. De accommodaties waren rustig en prachtig gelegen. Het bezoeken van meerdere eilanden, de boottochten, een tussenvlucht en verschillende huurauto’s hebben we niet als belastend ervaren, omdat alles heel goed geregeld was. Het contact met Priolo verliep heel erg fijn. Het was erg persoonlijk. Ook hebben we ervaren dat je altijd terecht kon met vragen. Ik kan iedereen aanbevelen te boeken met Priolo. Het is echt een reis op maat. Zo hebben we meer dagen dan de standaardreis geboekt en konden we de accommodaties kiezen. We hebben een fantastische reis gehad, heel erg bedankt Machteld!

Vivian, augustus 2023

"Ik kan Priolo Travel zeker aanraden."

10

Een heel mooie reis met het gezin naar 3 eilanden op de Azoren. Vluchten, huurauto's en accommodaties tot in de puntjes geregeld. Ook een fijne communicatie voor en na de vakantie. Ik kan Priolo Travel zeker aanraden.

Mira, augustus 2023

"In juli 2023 bezochten we (2 ouders en 3 tienerzonen) de Azoren."

10

In juli 2023 bezochten we (2 ouders en 3 tienerzonen) de Azoren. Normaal steken we onze zomerreis altijd zelf in elkaar, maar omdat het combineren van de eilanden wat meer ‘terreinkennis’ vergde, en we de beschikbare tijd optimaal wilden gebruiken, deden we beroep op Priolo. Van bij het eerste voorstel voelden we dat dit de juiste keuze was. Steeds een snelle reactie, concrete voorstellen, duidelijke antwoorden. Wat een service! Het werd een tocht van 18 dagen over 4 eilanden. Als je niet humeurig wordt bij een regenbuitje, dan zijn de Azoren echt een superbestemming: natuur in heel veel facetten (planten, vogels, zeezoogdieren, adembenemende landschappen, geologie), een snuifje cultuur en een zomerweer dat warm genoeg is om er van te genieten (bvb zwemmen op de vele leuke plaatsjes).

Toon, augustus 2023

"Al met al hebben wij zeer genoten van onze reis die door Priolo in grote lijnen was uitgezet en geregeld!"

10

De medewerkers van Priolo gingen na onze aanvraag snel aan het werk. Binnen een paar dagen kregen wij een drietal suggesties rondom ons budget en de reis was dan ook snel opgezet, ondanks onze 'last minute' aanvraag. Het ophalen en terugbrengen van de huurauto ging vlot en gemakkelijk. Alles was voor ons geregeld. De hotels die Priolo voor ons geboekt had, waren allemaal erg netjes, met vriendelijke staff en op mooie locaties. Al met al hebben wij zeer genoten van onze reis die door Priolo in grote lijnen was uitgezet en geregeld!

Daniël, juli 2023

" Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!"

9

Onze reis (twee volwassenen en twee kinderen 14 en 17 jaar) naar de Azoren met Priolo Travel was perfect geregeld. Via Amsterdam - Lissabon naar Sao Miguel gevlogen en daar een nacht verbleven om vervolgens de volgende dag verder te vliegen aar Sao Jorge. Deze stop-over in Sam Miguel was prima waardoor we in de ochtend nog de stad konden verkennen alvorens verder te reizen naar Sao Jorge. Sao Jorge (5 dagen) was een geweldige ervaring, super mooie accommodatie "make it happen farm". Mooie huisjes met uitzicht op zee en het eiland Pico. En een gemeenschappelijke ontbijt ruimte waar iedere ochtend vers brood werd gebakken en waar we zelf een eitje konden bakken en konden genieten van de lokale Sao Jorge Kaas. Sao Jorge is een mooi rustig ruig eiland (steile kliffen) waar we heerlijk gewandeld hebben. Vervolgens zijn we via Soa Miguel naar het eiland Flores gevlogen. Dit eiland is werkelijk adembenemend mooi. Natuur, watervallen en nog rustiger dan Sao Jorge. We verbleven 4 dagen aan de westkust (Faja Grande) in een heel mooi vrijstaand appartement dat van alle luxe was voorzien. Tenslotte zijn we nog 1 week in Sao Miguel geweest op 2 verschillende locaties (midden zuidkust) en Nordeste (noordoost kust). Dit was even schakelen omdat Sao Miguel het hoofdeiland van de Azoren is en veel meer toerisme kent en dus ook echt veel drukker is dan Sao Jorge of Flores. Achteraf hadden we beter hier kunnen beginnen maar dat voor een volgende keer. Op Sao Miguel is wel weer van alles te ondernemen en heeft dit eiland tevens voor ons voor een heerlijke belevenis gebracht. De accommodaties waren top. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

Karin, juli 2023

"Machteld, Priolo Travel bedankt!!"

10

Wat een fantastische vakantie door een fantastische vrouw. Machteld bedankt!! Wij reisden met z'n vieren en ik onderhield contact met Priolo Travel, met Machteld dus. Dat ging dermate goed en frequent dat de overige reizigers haar mijn vriendin noemde :-) Machteld is altijd bereikbaar. Probeer dat maar eens elders. Ze reageert per omgaande via mail of App. Ze is zeer service gericht. Helpt zelfs zoeken naar onze koffers welke niet meekwamen naar Schiphol. TOP!! Maar boven alles heeft ze een fantastische reis geboekt. Heerlijke hotels prima locaties. En wat een mooie eilanden zijn dat zeg. Prachtig !! De moeite waard om eiland te hoppen. De eilanden zijn zeker verschillend. Het weer viel 100% mee. We hadden op meer regen gerekend. Slechts één keer de jassen aan. Machteld, Priolo Travel bedankt!!

Piet, juli 2023

"Dank daarvoor Machteld!"

10

Afgelopen 2 weken maakten we een fantastische reis met vrienden naar De Azoren. Machteld adviseerde ons en regelde de vluchten, huurauto's en hotels op de 4(!) eilanden die we bezochten. Ook toen de vluchttijden op sommige routes ineens veranderden, en we de huurauto niet meer op tijd konden ophalen regelde Machteld dat er toch weer keurig 2 huurauto's voor ons klaar stonden. 'Bij nacht en ontij' konden we haar bereiken en altijd reageerde ze onmiddellijk! De volgorde en de keuze van de eilanden die ze ons geadviseerd had was geweldig. Terceira, Faial, Flores en als laatste Sao Miguel. Allemaal Azoren, en toch heeft ieder eiland zijn eigen sfeer. Een heerlijke vakantie, die dankzij Priolo Travel ook zeer relaxed was! Dank daarvoor Machteld!

Marjolein, juli 2023

"Wij kunnen Priolo Travel van harte aanbevelen, Dank je wel voor het bijdragen aan een prachtige reis op de Azoren."

9

In de voorbereiding van onze reis zijn we door Machteld prima geholpen. Er werd goed meegedacht in onze wensen, qua situering en accomodaties. We wilden 6 eilanden bekijken in drie weken. Er werd, op ons verzoek, meegedacht hoe de dagen hierover te verdelen. Op elk eiland was een huurauto geregeld. Na de vakantie wilde ze graag weten hoe het ons is bevallen. We hebben onze ervaringen uitgebreid in een telefonisch gesprek kunnen delen. Wij kunnen Priolo Travel van harte aanbevelen, Dank je wel voor het bijdragen aan een prachtige reis op de Azoren.

Mark en Hannita, juli 2023

" Klasse!"

10

Onze reis naar Sao Miguel en Terceira r is door Priolo helemaal naar onze wensen vorm gegeven. De aanbevolen accommodaties waren van topklasse. De communicatie met Priolo was heel direct. Toen onze terugvlucht uitgesteld werd zodat we onze aansluitende vlucht in Porto gingen missen heeft Priolo alles voor ons geregeld. Klasse!

Frans, juli 2023

"De Azoren een droomvakantie "

10

De Azoren een droomvakantie mede door de perfect georganiseerde reis door Priolo Travel. We hebben onze wensen aangegeven en Machteld van Priolo Travel heeft er een mooie 15daagse reis van gemaakt. De accommodaties die we via de site hadden uitgezocht waren schitterend. De service die werd verleend was uitstekend. Snelle reactie op mail en bereikbaarheid was goed. De volgende keer als we weer naar de Azoren gaan dan is Priolo Travel onze reisorganisatie.

Saskia, juni 2023

"In 1 woord : UITSTEKEND ! "

10

In 1 woord : UITSTEKEND ! wij waren eerlijk gezegd een beetje huiverig om bij een kleine, relatief onbekende reisorganisatie te boeken. Voja komt doorgaans als eerste op internet naar voren als Azoren specialist. Maar ...... we zijn heel blij dat we uiteindelijk toch bij Priolo hebben geboekt, dat was voornamelijk uit prijsoverweging. Machtild heeft uitstekend op onze wensen ingespeeld. Alles was tot in de puntjes geregeld en voor zover mogelijk is bij alle accommodaties rekening gehouden met speciale dieetwensen (glutenvrij en zoutloos). Na onze aankomst op Terceira ving een medewerker van het lokale reisburo Melo ons keurig op en overhandigde ons alle vouchers (auto, ferry, vliegtickets tussen de eilanden). Daarna was het eigenlijk alleen nog maar genieten! We hebben in bijna drie weken vijf van de negen eilanden bezocht. Op de verjaardag van mijn echtgenoot had Machtild geregeld dat er een chocolade taartje voor hem klaar stond. Een service die je niet gauw aantreft bij een groter reisbureau. Na terugkomst hebben we telefonisch contact gehad om de reis en eventuele verbeterpunten door te nemen. Kortom, er is echt nog persoonlijke aandacht voor de klant. WIj kunnen oprecht Priolo bij iedereen aanbevelen. Wellicht boeken we in de toekomst nog een reis bij deze organisatie.

Joanna, juni 2023

"Als je het gehad hebt met de gebaande paden, zoek dan de Azoren op en als je bovendien van zorgeloos reizen houdt, vertrouw dan op Priolo Travel."

10

Ik ben geen bucket list man, maar ik zat al lang met de Azoren in mijn hoofd. 4 eilanden aangedaan: een hele onderneming. ik zou niet weten hoe er zelf aan te beginnen. Gelukkig is er Priolo Travel dat alles in goede banen leidt en waarop je altijd kunt terugvallen als er ergens een hapering opduikt. Als je het gehad hebt met de gebaande paden, zoek dan de Azoren op en als je bovendien van zorgeloos reizen houdt, vertrouw dan op Priolo Travel.

Wim, juni 2023

"Kortom twijfel niet om Priolotravel te contacteren voor jouw toekomstige Azoren reis!"

9

We hebben in mei 2023 een hele mooie Azoren reis van 15 dagen gemaakt ons gezin (5 personen), waar we met tevredenheid op terugkijken. Wij hebben 5 eilanden bezocht: Terceira, Sao Jorge, Pico, Faial (dagtrip met boot) en aansluitend Sao Miquel. Alle eilanden zijn stuk voor stuk mooi, zeer groen en schoon (je ziet nergens afval) en bezitten genoeg trekpleisters om naar toe te gaan. Uiteindelijk hebben we leuke trips gedaan zoals walvissen en dolfijnen spotten op zee (vanaf Pico), in diverse vulkaan kraters gestaan, meerdere grotten bezocht, leuke wandelingen gemaakt, gebadderd in meerdere heerlijke warme natuurlijk thermale baden, canyoning en waveboarden gedaan en heerlijke lokale lekkernijen gegeten en gedronken. Daarnaast heel veel foto's genomen, want er valt heel zoveel te zien en te doen op deze eilanden, ondanks het feit dat het weer regelmatig onbestendig was (dan weer regen, bewolking, mist of plotseling zonnig/warm. Grappig is ook dat we meerdere keren op de weg hebben moeten stoppen voor wat wij een koeien marathon noemden. Priolotravel (via Machteld) heeft onze Azoren reis heel goed georganiseerd (vliegtickets, boot overtochten, topaccommodaties met en zonder ontbijt, de benodigde autoverhuur en ze heeft de nodige tips gegeven over de verschillende eilanden, zodat reis uitstekend is verlopen. Kortom twijfel niet om Priolotravel te contacteren voor jouw toekomstige Azoren reis!

Alfred, juni 2023

"Bedankt Machteld!"

9

Begin november 2022 doen we bij 3 Azoren-specialisten een aanvraag voor onze droomreis. Machteld reageerde hierop het best, het snelst en voor de beste prijs. De keuze was op Priolo gevallen en tijdens het bepalen van hoe, wat en waar heeft Machteld ons goed geadviseerd en naar onze wensen geluisterd. Voordat we vertrokken hebben we alle informatie gekregen en tijdens onze reis was Machteld bereikbaar voor vragen. Ook bij een incidentje was zij bereikbaar en heeft ons op de achtergrond goed gesteund. Alles van onze droomhuis was naar wens, nee eigenlijk was alles beter dan we hadden gehoopt. Bedankt Machteld!

Nellie , mei 2023

"Fijn om de organisatie eens uit handen te kunnen geven aan een betrouwbaar reisbureau."

8

Een mooie reis naar Pico, Sao Jorge en Faial, met een overnachting op de heen- en terugreis in Lissabon werd voor ons georganiseerd door Priolo Travel. Fijn om de organisatie eens uit handen te kunnen geven aan een betrouwbaar reisbureau.

Marleen, november 2022

"Kortom, alle lof voor Priolo Travel!"

10

Onze reis naar 6 eilanden van de Azoren was geweldig. Alles klopte: de transfers met het vliegtuig of met de boot, de autohuur (tijdens ons verblijf nog omgezet van schakelauto's naar automaat) en de prachtige accomodaties. Ook de verblijfsduur op de verschillende eilanden was goed gekozen zodat er ruim voldoende tijd was om een eiland goed te kunnen bekijken. Kortom, alle lof voor Priolo Travel!

Hans, november 2022

"We raden iedereen die een reis naar de Azoren wil maken aan dit via Priolo travel te boeken!"

10

Wij hebben bij Priolo travel een reis geboekt waarin we een aantal dagen verbleven in Lissabon om daarna door te vliegen naar Sao Miguel waar we een aantal nachten verbleven in Ribeira Grande en vervolgens nog een aantal nachten in Furnas. Een hoop geregel dus waarvan we het niet zo zagen zitten om het zelf te doen. Ze heeft alles voor ons geregeld en dat was perfect! Niks was te gek. Fijne overnachtingsplekjes, fijne huur auto etc. Ze begreep goed wat onze wensen waren en wanneer we een mail stuurden hadden we meestal zelfde dag nog antwoord. Wanneer we belden nam ze altijd op. Prijs-kwaliteit verhouding was heel goed. We raden iedereen die een reis naar de Azoren wil maken aan dit via Priolo travel te boeken!

Naomi, oktober 2022

"We raden Priolo Travel van harte aan!"

9

Machteld heeft een aantal prachtige voorbeeldreizen op de website staan, waarvan we er één hebben geboekt maar wel naar smaak en mogelijkheden volledig hebben kunnen personaliseren. Ze heeft een enorme keuze aan accomodaties. De accomodaties die wij uiteindelijk kozen zijn allemaal heel goed bevallen; met name Rétiro Antlantico, Pico do Réfugio, Quinta das Buganvílias en Casa das Palmeiras waren erg bijzonder. Alles was heel goed georganiseerd. En het contact met Machteld voorafgaand aan de reis verliep erg prettig en snel. We raden Priolo Travel van harte aan!

Roelie, oktober 2022

"Kortom een bijzonder goede organisatie en service die mij een fantastische vakantie opgeleverd hee"

9

De hotels waren prima en centraal gelegen en hadden ontbijt buffetten met veel keuze. Het vervoer ter plaatse was zeer goed geregeld. Ondanks dat de mensen die me ophaalden niet altijd Engels spraken, zijn we overal toch probleemloos uitgekomen. De wandelingen waren een genot om te doen. De routes waren duidelijk aangegeven en aan het begin van de wandelingen was op een overzichtskaart ook de zwaarte en tijdsduur te zien. Kortom een bijzonder goede organisatie en service die mij een fantastische vakantie opgeleverd heeft.

Natascha, oktober 2022

"Het was een geweldige vakantie!"

9

Heel veel plezier beleefden we al aan onze voorbereidingen. Samen met onze twee kinderen hebben we onze ideeen en dromen op een rijtje gezet, en Priolo Travel heeft die vervolgens uitgewerkt tot een meer dan fantastische reis. Schitterende kleinschalige accomodaties, overtochten perfect geregeld, en in het enkele geval dat er iets was, altijd bereikbaar voor overleg en oplossing. De Azoren zijn een uniek plekje op aarde. We hebben enorm genoten van de natuur, de wandelingen, de zee, de vele walvissen en dolfijnen die zagen tijdens de excursie vanuit Pico, en de vele zwem-poeltjes. Het was een geweldige vakantie!

Piet en Marjolijn, augustus 2022

"Kortom een top vakantie!"

9

Wij hebben enorm genoten van onze reis mede doordat alles goed was geregeld qua verblijf, vluchten en huurauto’s. Zo waren de gekozen accomodaties van goede kwaliteit en was de locatie dicht bij restaurants. Daarbij werd de lijst met aanbevolen restaurants door Priolo Travel per eiland erg gewaardeerd. Verder voldeed de reis aan onze aangegeven wensen en bleven we een perfect aantal dagen op elk eiland om alles te zien wat we wilden. Kortom een top vakantie!

Sacha, augustus 2022

"Reisbureau Priolo en de Azoren passen heel goed bij elkaar."

10

Vanaf het eerste moment waren we overtuigd van de kwaliteit, deskundigheid en flexibiliteit van Priolo. Samen met Machteld hebben we een reis samengesteld die helemaal overeenkwam met onze wensen. En alles is ook zo verlopen, alles klopte en we wisten dat er 24 uur backup mogelijk was vanuit Nederland en ook op de eilanden zelf. We bezochten vijf eilanden in vier weken (Sao Miguel, Terceira, Sao Jorge, Pico en Faial). Supermooie wandelingen gemaakt uit de Rother gids Azoren. Vervoer met vliegtuig en veerboten en de huurauto verliep vlekkeloos. Walvisexcursie super vanuit Pico. De eilanden zijn prachtig groen, de temperatuur altijd aangenaam (augustus 2022), paar kleine buitjes gehad in de bergen. Reisbureau Priolo en de Azoren passen heel goed bij elkaar. Karin en Paul.

Paul, augustus 2022

"Machteld heeft ons prima geholpen"

9

Machteld heeft ons prima geholpen bij het bedenken en organiseren van onze twee weken in de Azoren. Ook tijdens de reis was ze bereikbaar voor vragen. Al met al een super vakantie gehad en daar heeft Machteld zeker aan bijgedragen.

Patrick, augustus 2022

"Het was een geweldige ervaring!"

9

Wij zijn al op veel bijzondere plekken geweest maar de unieke, oogverblindende natuur op de Azoren bleef ons verbazen. Wat een geweldige bestemming. Wij reisden met een baby en Machteld heeft onze wensen vertaald in een passend reisplan, met hele leuke accommodaties. Het was een geweldige ervaring!

Janneke, augustus 2022

"Zeer aan te raden!"

10

Alles zeer vlot verlopen, elk virtueel probleempje direct opgelost. Zeer snelle, goede en persoonlijke communicatie. Prachtige reis, die onze verwachtingen oversteeg. Zeer aan te raden!

Jan, augustus 2022

"in één woord fantastisch!"

9

In de afgelopen 2 jaar hebben wij uitgekeken naar de geplande reis richting de Azoren. Het reisboek is al duidelijk gebruikt, ingelezen en vertoond ezelsoren. Maar dan is het in juni eindelijk zover ... en eerlijk is eerlijk het heeft onze verwachtingen overtroffen! Prachtige accomodaties zijn er voor ons geregeld, met allen een zeer persoonlijke touch. Wij waren compleet ontzorgd, alles was goed geregeld en genoten van de bijzondere natuur. Zeker ook voor de excursie vanuit Pico, wij hebben verschillende dolfijnen, potvissen en zeeschildpadden kunnen spotten...in één woord fantastisch!

R, augustus 2022

"Uitstekende service"

9

Uitstekende service van Priolo Travel, vanaf de eerste contactname tot het einde van de reis. De geboekte accomodaties voldeden ruimschoots aan onze vraag, en ook de autoverhuur was goed geregeld. Het pakketje met reisdocumenten was heel handig, behalve de vliegtickets ook nog overzichtjes van het vluchtschema, accomodaties met gegevens, en een document met algemene tips en ook tips en voorstellen voor het bezoek aan de eilanden. Ik had op voorhand ook nog wat vragen en daar werd heel snel op geantwoord. Aanrader om je reis naar de Azoren te boeken!

Alexandra, juli 2022

"Azoren en Cascais"

10

Na een informatie aanvraag, een goede offerte gekregen om 4 eilanden te bezoeken en met een paar dagen te verlengen in Cascais bij Lissabon. Er is steeds veel info met ons gedeeld en er is veel en duidelijk gecommuniceerd. Vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. Toen de reis begon werd onze vlucht van Lissabon naar Saõ Miguel gecanceld. Machteld, onze adviseur, heeft er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk, ook in de avonduren, te helpen, waarvoor we haar veel dank verschuldigd zijn! Ook toen er later covid bij onze dochter werd vastgesteld gaf ze wederom goed advies en stond ze klaar met vriendelijke woorden. Al met al, we zijn fantastisch begeleid, van start tot thuiskomst (want toen was er ook nog een leuke email)!

Edo, juli 2022

""

8

Priolo Travel heeft alles overzichtelijk gemaakt mbt ophalen en inleveren auto, vluchten met tijden en adressenlijst van Hotels en telnr. Erg handig om het overzicht te houden aangezien we 5 eilanden bezochten met telkens 2 of 3 nachten. Alles sloot mooi aan met weinig tijdverlies. De eilanden met ieder zijn specifieke bijzonderheid zijn prachtig. Het weer zat niet altijd mee maar zodra de zon doorkwam hebben we de meest prachtige landschappen gezien. Het was in juni heerlijk rustig hoewel het lastig was om een plekje in een restaurant te bemachtigen. Vragen ons dan ook af hoe dit is in het hoogseizoen? Hotels waren prima en vooral het huisje in Flores was een bijzondere ervaring op een prachtige locatie. {bij vertrek kregen we de rekening gepresenteerd en heb toen Melo gebeld. Die heeft vrij snel geregeld dat ze garant stonden}. Alles was tot in de puntjes geregeld door priolo en zou het zeker aanbevelen voor reizen naar de Azoren.

Jet, juli 2022

"Genoten!"

8

Wat een prachtige eilanden, wij een gezin van 3 personen hebben deze reis geboekt, omdat we eigenlijk naar Costa Rica zouden gaan maar i.v.m. omstandigheden is deze reis verzet. Via vrienden kwamen wij bij Priolo Travel terecht en Machteld heeft geluisterd naar onze wensen en ondanks de beperkte mogelijkheden ( kort voor vertrek) een geweldige reis samengesteld. De mensen zij n erg vriendelijk op de Azoren en we stonden versteld van de prachtige natuur. Zeker een reden om nog eens terug te gaan.

Teun, juni 2022

"Heerlijke vakantie"

8

Wij hebben een heerlijke reis gehad naar de Azoren, het weer was wisselend met af en toe een bui maar ook dagen met een heerlijk zonnetje. Wij hebben veel gehad aan alle tips die Machteld ons heeft gegeven en zijn dan ook van plan om nog eens terug te gaan om de andere eilanden van de Azoren te ontdekken.

Karin, juni 2022

"Perfect geregeld"

9

Priolo Travel heeft onze reis naar de Azoren perfect geregeld. In deze Corona-tijd is het extra fijn als iemand de regels ter plekke goed kent en advies kan geven. Mede door dit advies hebben we besloten om dit jaar wel te gaan, nadat we de reis in 2020 uitgesteld hadden. En alles is prima verlopen. Dan de Azoren: de eilanden zijn prachtig en allemaal anders. Wij bezochten Sao Miguel, Pico en Terceira.

Patrick, september 2021

"Met zorg uitgezocht"

10

Samen met Machteld een prachtige reis van 20 dagen samengesteld. Overnacht op de eilanden Sao Miguel, Flores, Pico en Terceira, maar ook uitstapjes gemaakt naar Corvo en Faial. De accomodaties waren met zorg uitgezocht en varieerden van authentiek tot modern, maar ook romantisch zoals O Zimbreiro op Pico. Op iedere luchthaven stond een huurauto klaar waarmee we op ieder eiland op ontdekkingsreis konden gaan. De enkele keren dat we Machteld van Priola Travel nodig hadden, was ze direct bereikbaar voor advies of hulp. Ons advies bij het plannen van een reis naar de Azoren is dan ook: Priola Travel inschakelen voor de juiste samenstelling van je pakket om het maximale uit je vakantie te kunnen halen!

Jasper en Ellen, augustus 2021

"Tot in de puntjes geregeld"

9

In januari 2020 de reis bij Priolo geboekt. Helaas gooide covid roet in het eten. Machteld had er alle begrip voor dat wij moeite hadden om met covid op vakantie te gaan en stelde zelf voor om dit naar de zomer van 2021 te verzetten. De gehele reis was tot in de puntjes geregeld, excursie perfect, prima guesthouses en natuurlijk het regelen van een auto wat geen overbodige luxe was want deze waren niet meer te krijgen op de eilanden. De eilanden die wij bezochten waren prachtig (São Michuel, Flores en Corvo). Waren stuk voor stuk verschillend en het loont echt de moeite om alle eilanden te bezoeken. Daarnaast heerlijk gegeten. Kortom Priolo travel is een reisorganisatie waar je goed mee in overleg kunt en goed luistert naar de wensen van de klant en dit in de praktijk netjes uitvoert. Heerlijke vakantie gehad top.

Chris, augustus 2021

"Zeer positieve ervaring"

9

Ivm de corona perikelen van dit jaar heb ik het regelen van de vakantie uit handen gegeven en in dit geval aan Machteld van Priolo Travel. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Machteld heeft ons goed op de hoogte gehouden met up-date's ivm in dit geval met de coronaperikelen op de Azoren. Ze spreekt vloeiend Portugees en is altijd telefonisch te bereiken ook in het weekend. Ze neemt ook zo de telefonische gesprekken van je over met de Portugese grondstewardessen op de luchthavens in Portugal om zaken voor je te regelen. Dat was in ons geval van belang ivm van missen van de aansluiting van Lissabon naar Horta. Kortom als iemand naar de Azoren zou willen gaan zou ik haar ten zeerste aanbevelen.

Martin, augustus 2021

"Geweldig"

9

Op een vrij laat moment hebben we besloten om toch op vakantie te gaan. Madeira en de Azoren leek ons een mooie bestemming. Machteld heeft ons geholpen, waar andere organisaties het lieten afweten. En wat een leuke onderkomens had ze kunnen regelen! Geweldig! Zelfs nadat we alles hadden vastgezet, is ze nog doorgegaan met het verbeteren van het reisschema. En contact was zeer laagdrempelig. Ook dat was fijn, want zo ongeveer alles wat mis kon gaan, is misgegaan. Van stakingen op luchthavens, tickets niet geheel correct, geen bagage, ineens twee auto's, en ga zo maar door. Maar Machteld heeft ons echt met de meeste dingen heel goed kunnen helpen! Natuurlijk moet je zelf ook aan de bak op zulke momenten, maar het is toch fijn om even te kunnen sparren met iemand die wat meer connecties heeft in de reiswereld. Priolo is zeker een aanrader om een reis naar de Azoren te boeken!

Marion, augustus 2021

"Reis geheel op maat"

10

Machteld heeft op basis van onze wensen en budget een geweldige reis naar vijf eilanden geregeld. Alles wat goed geregeld, mooie accomodaties, goede tips voor plekken die we echt moesten zien. Ook tijdens onze vakantie was ze bereikbaar voor vragen. Wij bevelen Priolo Travel van harte aan!

Nicolette, augustus 2021

"Zorgeloos genieten"

10

Allereerst bedanken we Machteld voor de perfecte organisatie van deze reis. Dat betekende voor ons ''zorgeloos genieten tijdens deze prachtige reis''. Elk contact met Machteld over de voorbereiding verliep prima. Ze was altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel en bleef ook tijdens de reis toegankelijk voor vragen of problemen. Ben je een zonaanbidder, dan ligt een vakantie op de Azoren niet voor de hand. Ben je een natuurliefhebber dan kom je volledig aan je trekken. Het was overigens onze 2de keer naar de Azoren maar nu wel naar een aantal andere eilanden. Dit keer waren het Flores, Corvo en Terceira, alle 3 anders maar zeer de moeite waard. Om de eilanden Flores en Terceira goed te kunnen verkennen, is een huurauto de beste manier van reizen. Dat is voor het kleinste eiland Corvo niet nodig. Ondanks het wisselvallige weer hebben we onze tijd uitstekend doorgebracht door met de auto naar de mooiste plekjes van het eiland te rijden. We hebben ook op elk van die eilanden prachtige wandeltochten gemaakt. Verder hebben we leuke contacten kunnen maken met de lokale bevolking. Als we toch een kritische opmerking moeten plaatsen, dan zou de accommodatie ''Acquamarina'' Santa Cruz op Flores moeten zijn. Deze accommodatie was qua locatie en comfort (geen zeezicht, klein raampje) minder dan de andere hotels maar vooral het bijbehorend ontbijt in een cafë dichtbij was verre van voldoende. De receptioniste van het hotel was wel heel aardig. Afsluitend: Priolo Travel verdient onze complimenten ten volle. We bevelen deze reisorganisatie dan ook zeker aan!

Nico, juli 2021

"Een echte aanrader!"

9

Net terug van een 3 weken durende Azorenreis, met een bezoek aan 5 eilanden (Terceira, Graciosa, Pico, Faial en Sao Miguel). Een reis die al gepland was sinds begin 2020, voorzien voor juli 2020. Bijzonder enthousiast zijn we over de natuur, de wandelmogelijkheden, het lekkere eten, de vriendelijkheid van de lokale bevolking. En uiteraard zijn we ook zeer tevreden over de professionele uitwerking van deze reis door de immer bereidwillige Machteld van Priolo Travel. Ihb het 'verschuiven' van de boeking van zomer 2020 naar 2021 is probleemloos gebeurd. En dat Machteld voorziet in een debriefing na thuiskomst van ruim een half uur, had ik nog nooit meegemaakt. Voor mij staat het vast: als we nog een keer terugkeren naar de Azoren, zal het opnieuw via Machteld geregeld worden. Een echte aanrader !

kim, juli 2021

"Goede begeleiding"

9

De begeleiding, de adviezen én de betrokkenheid waren zeer groot. Ieder moment bereikbaar voor hulp of alternatieven. Wij hebben veel gereisd maar zelden een reisorganisatie getroffen met deze inzet. Een aanrader.

cornelis, oktober 2020

"Fantastische reis"

10

Fantastische reis, ondanks covid19! In oktober 2019 begon ik met het plannen van een verrassingsreis voor mijn man die in mei 2020, 60 werd! Samen met Machteld van Priolo Travel werd een heel veelzijdige reis samen gesteld zowel wat betreft het aantal eilanden (4) als de verblijven (van een 5-sterren verblijf tot een Yurt welke overigens ook 5 sterren waard was!). Ook het advies van Machteld met betrekking tot de excursies sloot helemaal aan op mijn wensen. Volledig maatwerk van een specialiste op dit gebied!! Alles was in kannen en kruiken en toen sloeg Covid-19 in als een om! Zonder problemen werd de gehele reis door Machteld verzet naar september van dit jaar. In "spanning" natuurlijk of het alsnog kon doorgaan, werden we perfect op de hoogte gehouden over de eisen van de Azoren voor een bezoek en van de situatie ter plekke. En met de belangrijke mededeling van Machteld dat als het alsnog niet zou lukken, de reis gewoon kon worden verzet naar 2021!! Dat was een grote geruststelling! Uiteindelijk zijn we gegaan en is alles geweldig goed verlopen! We hebben een fantastische reis gehad mede dank zij de organisatie, tips en begeleiding van Machteld die altijd voor ons klaar stond. Zeker in deze situatie was dat een heel prettig gevoel en dat maakte de reis zorgeloos. Ik, die tot nu toe altijd onze reizen zelf plande ben om. Machteld bedankt voor alle zorgen, adviezen, geregel en optimisme!

Margot, september 2020

"Reizen in corona tijd"

9

Om heel eerlijk te zijn hebben wij getwijfeld of we wel moesten gaan i.v.m. corona en alle maatregelingen. Wij hebben vooraf uitgebreid met Priolo Travel (Machteld) contact gehad en hebben besloten dat het veilig was om te reizen , hier hebben wij geen moment spijt van gehad. We hebben echt genoten van de verschillende eilanden, we hebben Terceira, Pico en Sao Miguel bekeken. De ontvangst op de eilanden was prima en de corona test na 6 dagen was erg relaxt. (de uitslag kregen we al binnen 12 uur). De lokale bevolking zeer vriendelijke en we hebben genoten van het eten en de prachtige natuur. Wat wij als erg prettig hebben ervaren was het contact vooraf en ter plaatse met Machteld en het eerlijke advies over wat we konden verwachten ter plaatse i.v.m. corona. Wij zijn zeer enthousiast en gaan zeker nog eens terug naar de Azoren om de andere eilanden te bekijken. We boeken dan zeker weer via Priolo Travel want wij hebben ons een heel prettig en veilig gevoeld tijdens deze reis.

Fam. Klein, september 2020

"Goede organisatie."

9

Goede organisatie, veel lokale kennis, en veel flexibiliteit en geduld.

Philip, november 2019

"De Azoren zijn Prachtig"

9

Toen we een reis planden naar de Azoren vonden we de "eiland hopping" formule van het reisbureau Priolo Travel op het internet. Priolo Trvel deed een uitstekende job om een reis naar onze wensen ui te werken. Alles was prima geregeld, ook de veerboot van Sao Jorge naar Sao Miguel. Hotels waren leuk ot uitstekend, soms met een prachtig uitzicht op de oceaan en soms met een zeer goed restaurant. De Azoren zijn prachtig, zowel de oceaan als de eilanden. Kleinschalig reisbureau, zeker aan te raden.

Lydia en Stefan, Belgie

Stefan, november 2019

"Alles tot in de puntjes geregeld!"

10

Priolo travel heeft voor mij een reis gepland die precies voldeed aan de, door mij eerder doorgegeven, wensen. Alles was tot in de puntjes geregeld en het contact verliep erg soepel! Als ik dit zelf had moeten regelen had hier uren tijd in gezeten en was het niet half zo goed geweest. Ik ben van eiland naar eiland gereisd en ik zat in geweldig goede hotels. Als ik vragen had werd daar vrijwel direct op gereageerd. Ik zou niet alleen de Azoren als reisbestemming maar ook Priolo travel aan iedereen aanraden!

Aram, oktober 2019

"Alles online geregeld"

9

Wij hebben alles online geregeld. De dames gaven snel reactie en waren erg behulpzaam met het samenstellen van onze reis. We kregen verschillende opties aangeboden binnen ons budget en reisduur. We werden netjes opgewacht op het vliegveld van Sao Miguel. Ook de autohuur en de hotels waren naar wens (konden wij dus zelf kiezen uit de opties die aangeboden werden). Wij hebben drie eilanden bezocht, Sao Miguel, Flores en Terceira. Alle eilanden waren een succes.

Richard, september 2019

"Prima geregeld"

8

Alles prima geregeld door Priolo Travel met vluchten, auto en verblijf op de diverse eilanden.

Wim, september 2019

"Fantastische reis Azoren"

9

We hebben een fantastische reis gehad! Alles was goed georganiseerd en duidelijk geregeld! We hebben een top tijd gehad!

Michael, september 2019

"Rondreis 3 eilanden"

9

Onze reis met Priolo bestond uit een rondreis waarbij we de eilanden Faial, Pico en Sao Miguel hebben aangedaan. We reisden met onze dochter van 1.5 jr. We waren zeer te spreken over de service die Machteld van Rooyen namens Priolo heeft geleverd. Vooraf door met ons mee te denken wat de beste route zou zijn, waarbij ze ook heel flexibel was met de accomodaties (sommige accomodaties konden we zelf boeken en andere heeft Priolo voor ons gezocht en geboekt). Tijdens de reis was ze al vroeg in de ochtend bereikbaar en behulpzaam toen een vlucht door noodweer was gecanceld. Ze heeft meteen voor ons uitgezocht wat er speelde en wat we het beste konden doen op dat moment. Groot genoegen was dat op alle vliegvelden onze auto al klaar stond bij aankomst en dat alles was geregeld met de accomodaties. Al met al een geweldige reis, mede door de lokale kennis en de fantastische service van Priolo. Absoluut de investering waard geweest om Priolo in te schakelen!

Menno, september 2019

"Super geregeld."

9

Super geregeld! Toen we onze reis naar de Azoren gingen plannen hebben we wat getwijfeld of we een reisbureau zouden inschakelen of zelf zouden gaan boeken. Uiteindelijk kwamen we bij Priolo travel terecht en dit is een zeer goede keuze geweest! Priolo (lees Machteld) onderscheidt zich door kennis, persoonlijke aandacht, bereikbaarheid en snelheid van handelen. We logeerden op leuke locaties in mooie accommodaties, die we waarschijnlijk zelf niet gevonden zouden hebben. We hebben genoten van onze reis naar Portugal & de Azoren én de geweldige service van Machteld!

Anne-Will, augustus 2019

"Prefecte reis Azoren"

10

Veel complimenten voor de meer dan perfecte organisatie van onze Azorenreis. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is: mooie opbouw van de reis, verrassende accommodaties, veel persoonlijke service vanuit Nederland en ter plekke. Het overtrof onze verwachtingen en natuurlijk zijn we een beetje verliefd geworden op de Azoren.

Pieter, augustus 2019

"Fly Drive Azoren"

8

Wij hebben met Priolo travel, vier eilanden bezocht. Op Terceira, Flores en Faial 3 nachten en op Sao Miguel 7 nachten. Voor ons was deze verdeling prima. De hotels waren uitstekend. De aansluitende vlucht van Lissabon naar Terceira had een wachttijd van 5 uur, dat was erg lang verder prima tijden van alle tussenvluchten. We hadden op alle eilanden een huurauto tot onze beschikking, in onze ogen onmisbaar! Zo kom je op de mooiste plekjes. De afwisseling tijdens deze rondreis sprak ons erg aan. Bedankt voor de goede service!

Edith, augustus 2019

"Geweldige reis"

9

We hebben een geweldige reis op de Azoren gehad. We hadden de keuze gemaakt om Terceira, Faial, Flores en Sao Miguel te bezoeken. Priolo heeft de reis verder uitstekend vorm gegeven, en de lokale vluchten, autohuur en accommodaties geregeld. Het waren allemaal prachtige eilanden. Flores was voor ons de topper met een overweldigend mooie natuur. Op alle eilanden heerlijk gewandeld, de routes zijn allemaal uitstekend aangegeven en te vinden op http://trails.visitazores.com/en. De accommodaties waren allemaal goed tot zeer goed. Wij kozen voor verblijf in quintas of huizen. De communicatie met Priolo was uitstekend, alles was gewoon goed geregeld, heerlijk onbezorgd op vakantie geweest en enorm genoten. Tot slot wat wij heel erg fijn vonden op de Azoren is het klimaat, het was er iedere dag tussen de 21 en de 26 graden met uiteraard wel eens wat bewolking of laag hangende zeemist. Wij gaan zeker nog een keer terug

Dirk Jan, augustus 2019

"Mooie ervaring"

9

Machteld heeft goed naar onze wensen geluisterd en een mooie reis samen gesteld volgens onze wensen. Wij zijn met de reis naar de Azoren weer een mooie ervaring rijker!

paul, juni 2019

"Combinatiereis Azoren"

9

Wij zijn twee weken naar de Azoren geweest en hebben 3 eilanden bezocht (Sao Miguel, Flores en Terceira). Wij vonden het een super leuke vakantie. Priolo Travel had voor ons de vluchten, accomodaties en huurauto’s geregeld. Dat was erg prettig en allemaal prima verlopen.

ton, juni 2019

""

8

Aanleiding om naar São Miguel te gaan was de Eurpean Blues Challenge in het prachtige theater Coliseu Micaelense. De vakantie die we verder op Pico en Terceira hebben doorgebracht was boven verwachting. Met name Pico vonden we een mooi eiland en Aldeia da Fonte is een prachtig appartementencomplex. De Azoren heeft onze verwachtingen ruim overtrtoffen. Anja en Ben.

ben, mei 2019

""

9

Net terug van een fijn en vooral een goed verzorgde vakantie. Alles was van uit het reisbureau goed verzorgd. Maar...wat een prachtige eilanden groep, we hebben er vier bezocht en zoals onze reisadviseuse het al had gezegd waren allemaal net even anders, maar TOP. Heel vriendelijke bevolking en alles gaat er heel relaxt, geen stress maar vooral zeer gastvrij. Wat we heel prettig vonden was de temperatuur in november/december. Op het eiland Sao Miguel was alles al in kerstsfeer, prachtig. We zijn ook zeer te spreken over onze reisorganisatie Priolo Travel alles was tot in de puntje verzorgd. Wij zullen zeker nog een keer met Priolo Travel gaan om ook de ander eilanden te bezoeken. We kunnen deze reisorganisatie zeker aanbevelen.

Els , december 2018

"Goed verzorgde reis"

8

Alles was goed geregeld, precies wat we zochten

Michel, september 2018

"Dankzij Priolo hebben wij een rondreis kunnen maken van drie weken langs zes eilanden"

9

WIj hebben een fantastische reis naar de Azoren gehad. Dankzij Priolo hebben wij een rondreis kunnen maken van drie weken langs zes eilanden. De communicatie vooraf verliep erg prettig en ook tijdens de vakantie was Machteld goed te bereiken. Bij een volgende vakantie naar de Azoren zullen we zeker weer via Priolo boeken!

Simke, september 2018

"Leuke reis!"

9

Leuke reis en alles was goed geregeld. Wij gaan zeker nog eens terug.

Ria, september 2018

"Hulde Machteld!"

10

Het is altijd een plezier om met Priolo te reizen. Machteld van Rooyen is een zeer ervaren reizenboekster die alles tiptop voor je uitzoekt en echt wil weten wat jij leuk vindt. Ze vertelt ook gerust als dingen kunnen tegenvallen, want op sommige plaatsen heb je weinig keuze voor wat betreft de kwaliteit van de accommodaties en juist deze eerlijkheid onderscheidt haar wat ons betreft van andere reizenaanbieders. Hulde Machhteld!

Gerard , augustus 2018

"Prima hotel!"

9

Dit is een prima, kleinschalig hotel,Beira Mar. De kamers zijn eenvoudig, maar prima. Het ontbijt is goed met onder meer verse vruchtensap, vers fruit en eieren (naar keuze: omelet, roerei, gebakken eieren). Het personeel is ontzettend aardig, van de receptie tot de medewerkers van het ontbijt

Herbert en Lisa , augustus 2018

"Wij vertrouwen voortaan op Priolo!"

7

Leuk gezellig hotel in de oude binnenstad van Ponta Delgada. Vriendelijk personeel en schone kamer. Mooi zwembad op de bovenste verdieping om even af te koelen na een middagje door de warme stad struinen.

Erik , augustus 2018© 2023 - Priolo Travel