Priolo Travel heeft het unieke Veilig Gevoel Garantie (V.G.G.) * pakket. Daarmee kunt u bijna voor niets annuleren. Voor dit pakket betaalt u enkel nog een kleine vergoeding voor de annuleringservicekosten van € 78,00 per persoon.

Boek uw vakantie naar de Azoren ook tijdens de Corona periode veilig en zonder veel gedoe

Dit is mogelijk met het Veilig Gevoel Garantie pakket van Priolo Travel*. Dit biedt u toch een extra veilig gevoel. Gaat u vanaf nu een vakantie boeken, dan hoeft u niet bang te zijn uw geld te verliezen. Met het Priolo Travel Veilig Gevoel Garantie Pakket" kunt bijna gratis annuleren. Ook hebben wij tijdelijk onze betalingsvoorwaarden aangepast en versoepeld. (Actie loopt t/m 31oktober 2021).

Bijna kosteloos annuleren zonder al te veel vragen, gewoon veilig en betrouwbaar! Omboeken is altijd kosteloos*

*) Met uitzondering van sommige vliegtickets

Het werkt eenvoudig:

Wanneer er 5 weken voor uw vertrek een code Oranje en of Rood wordt afgegeven op uw bestemming (op Landelijk niveau) en dit conform de berichtgeving is van het Ministerie van Buitenlandse zaken is kost het u bijna niets. Besluit u echter eerder dan 5 weken voor uw vertrek op eigen verzoek te annuleren, dan gelden de reguliere voorwaarden (zie annuleringsvoorwaarden Priolo Travel). Omboeken binnen 5 weken voor vertrek met een kleurcode oranje of rood (op landelijk niveau) is kosteloos (mist omboeking qua dagen en reis gelijk blijft).

Geniet van uw vakantie.

De Azoren behoort tot een van de meest veilige (covid-19) bestemmingen in Europa. Een vakantie boeken wil je gewoon veilig en betrouwbaar doen, zonder te veel risico's en dat begrijpen wij bij Priolo Travel als geen ander. Het vakantiegevoel moet al beginnen bij het boeken zonder stress gewoon veilig, betrouwbaar en met een duidelijke annulering Garantie Dat kan met het Veilig Gevoel Garantie pakket van Priolo Travel.

Priolo Travel biedt al haar klanten deze unieke garantie gratis aan voor alle boekingen gemaakt vanaf 15/01/2021.


terug


© 2021 - Priolo Travel