De Azoren, beschikken het hele jaar door over een mild klimaat en zijn dus ook in de winter het bezoeken waard. Het is zeker niet zo dat je uitgebreid op het strand al zonnend kunt overwinteren, maar een uitdagende wandelvakantie of spannende natuurexcursie is altijd mogelijk. Lees hier meer over wat je kunt verwachten op de Azoren in de winter.

Eén eldorado voor natuurliefhebbers

Voor wandelen, mountainbiken, tochten per jeep, paardrijden, golfen en duiken kun je de Azoren het hele jaar bezoeken!  Maar je hoeft niet persé sportief te zijn of te worden om de landschapsbeschaving van de Azoren te ontdekken. Trek erop uit met de auto, het landschap goed te doorkruisen vanwege de goede wegen. En heb je geen zin om zelf te rijden, dan zijn er zijn vele dagtochten en themareizen in kleine groepen. Bekijk onze voorbeelden van reizen naar de Azoren.

Wat is er de moeite waard in de winter?

Wat is er de moeite waard in de winter?

Golf: zelfs te doen bij een klein beetje regen. Op de Azoren zijn er verschillenden golfbanen, zowel op Terceira als op São Miguel. De golfbaan van Batalha golf op São Miguel is een van de grootste golfbanen van heel Portugal en zelf voor de gevorderden golfers een echt uitdaging. Golf spelen op de Azoren is extra leuk, omdat alle banen prachtig in de natuur gesitueerd zijn.

 

De bloemenpracht van de Camelia's

Of wat dacht je van de prachtige bloemenpracht van de Camelia's, juist in de maanden februari en maart is het hoogseizoen voor de Camelia Bloei, een waar kleurenpracht.

Natuurlijke warmtebronnen in de kou

Natuurlijke warmtebronnen in de kou

Wat is er fijner dan je tijdens ongure weersomstandigheden te laten glijden in een vulkanisch verwarmd bad? Onder andere deze puur natuur-wellness-ervaring in het natuurbad van Poca de Beija in Furnas op São Miguel kun je ervaren tijdens je Azorenreis.


terug


© 2020 - Priolo Travel