Tip voor de de meivakantie...denk eens aan de Azoren!

Azoren een waar paradijs

Azoren een waar paradijs

De Azoren een verrassende bestemming op slechts 5 uur vliegen vanaf Amsterdam, rechtstreeks of via Lissabon of Porto.
De natuur is in de meivakantie erg mooi met vele hagen van Hortensia's, het zeewater is gemiddeld 20 graden en de dagtemperatuur gemiddeld 22 graden met slecht 7 regendagen in de maand mei een ideale vakantiebestemming in de Atlantische Oceaan. 

Verblijf

Verblijf

De Azoren bieden vele verschillende accommodatievormen, van (luxe )hotels, appartementen, traditionele B&B en kleinschalige quinta's, kortom voor iedere reiziger een passend verblijf.
Veel hotels hebben kamers met tussendeur of speciale familiekamers en er zijn huizen / appartementen met 2 of 3 slaapkamers, genoeg ruimte voor het hele gezin. 

 

 

Wat te beleven tijdens de vakantie

Wat te beleven tijdens de vakantie

Wie denkt dat de Azoren alleen maar voor rustzoekers en wandelaars is heeft het mis.... wat te denken van een ruige jeepsafari, bergbeklimmen, paardrijden, raften, duiken, canyoning, zomaar een aantal van de vele sportieve mogelijkheden op de eilanden.

Ben je niet zo sportief dan hebben de eilanden genoeg te bieden, zoals een bezoek aan één van de vele musea die er te vinden zijn, en op Sao Miguel ziijn er meerdere shoppingmalls, wandel door de historische straten van de stad Ponta Delgada, breng een bezoek aan de ananasplantages of de enig werkende theeplantages van Europa op São Miguel. Geniet van de stranden of neem een duik in één van de vele natuurlijke zwembaden.

Kortom: een ideale plek voor een familievakantie zowel in de mei, zomer of herfstvakantie.
 


terug


© 2023 - Priolo Travel