Met de Veilig Gevoel Garantie van Priolo Travel hoeft u niet bang te zijn uw geld te verliezen, wij garanderen dat uw reissom binnen 14 dagen terugkrijgt: Indien er 14 dagen voor uw vertrek een code Rood of Oranje wordt afgegeven (i.v.m. Covid-19) op uw bestemming en dit conform de berichtgeving van het Ministerie van Buitenlandse zaken is (op Landelijk niveau), storten wij binnen 14 dagen uw geld terug.

Met de Priolo Travel Veilig Gevoel Garantie (V.G.G.) kunt u kosteloos annuleren.

Met de Priolo Travel Veilig Gevoel Garantie (V.G.G.) kunt u kosteloos annuleren.

Onze Veilig Gevoel Garantie geldt voor alle reizen met een boekingsdatum vanaf 1 januari 2021 t/m 31 augustus 2022. Besluit u echter eerder dan 28 dagen voor uw vertrek op eigen verzoek te annuleren, dan gelden de reguliere voorwaarden (zie annuleringsvoorwaarden Priolo Travel). Omboeken bij een negatief reisadvies (op landelijk niveau) afgegeven door de overheid is altijd gratis*.

Kosteloos annuleren, gewoon veilig & betrouwbaar!

De Azoren is een van de meest veilige (covid-19) bestemmingen in Europa. Een vakantie boeken wil je gewoon veilig en betrouwbaar doen, zonder risico’s. En wij begrijpen dat bij Priolo Travel als geen ander. Uw vakantiegevoel moet al beginnen bij het boeken, zonder stress, veilig, betrouwbaar en met een duidelijke Garantie! Dat kan met de Veilig Gevoel Garantie (V.G.G.) van Priolo Travel.

* zie de algemene voorwaarden van Priolo Travel en met uitzondering op vliegtickets oktober 2020/3005.


terug


© 2021 - Priolo Travel