Opnieuw negatief reisadvies! Reis niet naar het buitenland tot en met 15 mei 2021. Blijf zoveel mogelijk thuis. Reis alleen naar het buitenland als dat noodzakelijk is. Door thuis te blijven draagt u bij aan het voorkomen van nieuwe besmettingen in Nederland. Door het coronavirus adviseert het Nederlandse kabinet om niet naar het buitenland te reizen. Vanuit Portugal is de landsgrens met Spanje gesloten. Negatieve COVID-19-testuitslag en thuisquarantaine in Nederland Na een verblijf in Portugal gaat u bij terugkeer in Nederland in thuisquarantaine. Door thuis te blijven draagt u bij aan het voorkomen van nieuwe besmettingen in Nederland. Op dag 5 van uw quarantaine kunt u zich bij de GGD laten testen. Als deze test negatief is, eindigt de quarantaineperiode. Bron: ministerie van buitenlandse zaken. Priolo Travel annuleert alle reizen t/m 21 mei, al onze klanten zijn inmiddels door ons op de hoogte gebracht.

Naar de Azoren?

Passagiers die van plan zijn per vliegtuig naar de Azoren te reizen en die afkomstig zijn uit gebieden die door de Wereldgezondheidsorganisatie worden beschouwd als zones van actieve gemeenschapsoverdracht of met actieve transmissieketens van het SARS-CoV-2-virus, voorafgaand aan de verzending een bewijs moeten overleggen, in digitale of papieren drager, van een document uitgegeven door een laboratorium, nationaal of internationaal, van het uitvoeren van een diagnostische test op SARS-COV-2 met een negatief resultaat.

LET OP: op dit moment bieden wij alleen strikt noodzakelijke reizen aan.

Voorwaarden reizen

De diagnostische tests van SARS-CoV-2 moeten worden uitgevoerd met behulp van de RT-PCR-methodologie, binnen 72 uur voor vertrek van de eindbestemming naar het grondgebied van de autonome regio van de Azoren.

Volgens het regionale regelgevingsdecreet hoeven passagiers van 12 jaar en jonger de tests niet vooraf uit te voeren, evenals uitzonderlijke humanitaire situaties die naar behoren zijn goedgekeurd door de regionale gezondheidsautoriteit.

 

Advies overheid

Het advies van de overheid is om tot en met 15 mei 2021 niet te reizen, natuurlijk willen wij net als iedereen dat het aantal besmetting afneemt.
Wij volgen deze reisadviezen op en bieden vanaf 23 november tot nader bericht geen reizen meer aan naar de Azoren.(alleen noodzakelijke reizen)

Vanaf 12 november is het verplicht om binnen 72 uur voor vertrek een Covid-19 RT-PCR moleculaire test te doen en alleen te reizen met een negatief testresultaat op zak. 


terug


© 2022 - Priolo Travel