Ontdek de Azoren eens op een andere manier... wel eens aan een cruise gedacht? In de maanden april t/m juni en vanaf oktober t/m december zijn er vele cruiseschepen die de verschillende havens aandoen van de Azoren.

Cruise vakantie naar de Azoren

Cruise vakantie naar de Azoren

Cruises saai..in korte tijd ontdek je nieuwe bestemmingen en nog een voordeel, je koffer hoef je maar één keer uit te pakken! Elke dag ontdek je nieuwe bestemmingen en bezienswaardigheden. Terwijl je slaapt vaart het schip naar het volgend eiland en 's ochtends terwijl je geniet van een heerlijk ontbijt meert het schip aan bij een nieuw paradijs. Verschillende rederijen doen tijdens hun cruises de Azoren aan, vaak São Miguel, Terceira, en Faial.


Er zijn verschillende vaarroutes, zowel van en naar het vaste land van Europa of als transatlantisch via de verschillende eilanden naar Amerika. Holland America Line, Royal Caribbean cruisesm Celebrity cruises, Crystal cruises, Norwegian cruises, Aida cruises, Tui Cruises en Hapag Lloyd.Voorbeeld 12 nachten naar de nieuwe wereld...Cruise met Holland America Line

Voorbeeld 12 nachten naar de nieuwe wereld...Cruise met Holland America Line

Je vertrekt vanuit Lissabon met de Holland America Line, met de MS de Prinsendam via de Azoren naar Fort Lauderdale.
Een unieke 13 daagse cruise waarbij je São Miguel, Terceira en Faial bezoekt.

Vertrek 28/10 vanuit Lissabon.

Interesse? Neem contact met ons op.

 

 


terug


© 2022 - Priolo Travel