Wereldwijd oranje reisadvies Helaas moeten wij onze reizen annuleren zolang het wereldwijde oranje reisadvies geldt dat op woensdagavond 16 december jl. is ingegaan. Wij annuleren alle reizen met vertrek tot en met 30 maart 2021. Alle reizigers zijn inmiddels door ons op de hoogte gebracht. Voor alle reizen met vertrek na 22 januari worden reizigers op een later moment op de hoogte gesteld over verdere stappen en informatie. Het advies van de overheid is om tot half maart geen reizen te maken, indien niet noodzakelijk.

Naar de Azoren?

Passagiers die van plan zijn per vliegtuig naar de Azoren te reizen en die afkomstig zijn uit gebieden die door de Wereldgezondheidsorganisatie worden beschouwd als zones van actieve gemeenschapsoverdracht of met actieve transmissieketens van het SARS-CoV-2-virus, voorafgaand aan de verzending een bewijs moeten overleggen, in digitale of papieren drager, van een document uitgegeven door een laboratorium, nationaal of internationaal, van het uitvoeren van een diagnostische test op SARS-CoV-2 met een negatief resultaat.

LET OP: op dit moment bieden wij alleen strikt noodzakelijke reizen aan.

Voorwaarden reizen

De diagnostische tests van SARS-CoV-2 moeten worden uitgevoerd met behulp van de RT-PCR-methodologie, binnen 72 uur voor vertrek van de eindbestemming naar het grondgebied van de autonome regio van de Azoren.

Volgens het regionale regelgevingsdecreet hoeven passagiers van 12 jaar en jonger de tests niet vooraf uit te voeren, evenals uitzonderlijke humanitaire situaties die naar behoren zijn goedgekeurd door de regionale gezondheidsautoriteit.

Reis alleen naar Portugal als het noodzakelijk is en ga na een verblijf in Portugal inclusief Madeira en Azoren bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine. 

Advies overheid

Het advies van de overheid is om tot half maart 2021 niet te reizen, natuurlijk willen wij net als iedereen dat het aantal besmetting afneemt.
Wij volgen deze reisadviezen op en bieden vanaf 23 november tot nader bericht geen reizen meer aan naar de Azoren.(alleen noodzakelijke reizen)

Vanaf 12 november is het verplicht om binnen 72 uur voor vertrek een Covid-19 RT-PCR moleculaire test te doen en alleen te reizen met een negatief testresultaat op zak. 


terug


© 2021 - Priolo Travel