8-daagse voorbeeldreis

v.a. 820,- p.p.Info aanvragen >
8-daagse voorbeeldreis

v.a. 820,- p.p.Info aanvragen >

Van dag tot dag

Dag 1 São Miguel

Aankomst São Miguel en transfer naar hotel My Story Vila Nova.

Dag 2 Sete Cidades 7,5km of 11km

Transfer vanuit het hotel naar het begin van het pad van Sete Cidades.
Bezoek de grote vulkanische kratermet ziijn blauw/groene meren, dat tijdens de hele wandeling een prachtig uitzicht beidt, niet alleen op de meren maar ook op de grote blauwe zee. Je daalt af naar de vallei en het dorp Sete Cidades waar je ook langs de meren kunt wandelen. In de namiddag transfer terug naar het hotel.

Dag 3 São Miguel / Santa Maria 9,6km

Transfer van het hotel naar Furnas. Loop rond het Furnas meer en bekijk de gaten waar de traditionele "Cozido" wordt gekookt door de ondergrondse dampen die vrijkomen door de vulkaan. Bezoek het Furnas Monitoring & Research Center. Transfer naar het hotel en aansluitend transfer naar de luchthaven voor de laate vlucht naar Santa Maria. Vlucht duurt 20 minuten. Transfer vanaf de luchthaven Santa Maria naar hotel Colombo.

Dag 4 Pico Alto/Anjos 12 km

Transfer van het hotel naar het begin van het pad op de bosweg Pico Alto, de hoogste top van het eiland Santa Maria, met uitzicht over het hele eiland, het pad gaat door de Barreiro da Faneca (bestaande uit roodachtige kleigronden, ook wel bekend als de "Rode woestijn van de Azoren"). Op een oud walwisobservatiepunt kun je Anjos, Ponta Da Baleia da Cré en het Lagoinhas-eilandje zien. Langs een kleine waterloop die afdaalt naar de bedding van de Ribeira do Lemos-stroom. aangekomen in Anjos, kun je de Furna de Santana bezoeken.
Transfer terug naar het hotel.

Dag 5 Entre a Serra e o Mar 9,5km

Transfer vanaf het hotel naar het begin van het pad. Dit pad begint en eindigt bij de parochiekerk van Santa Bárbara. het pad begint op een platgetreden aardepad en passeert twee verwoestende windmolens, een steengroeve die de steen leverde die werd gebruikt om de typische lokale huizen te bouwen. Langs het pad ziet u de typische stijl van een huis gebouwd in Santa Bárbara, met zijn karakteristieke schoorstenen, typische kleuren en landelijke architectuur en een uniek uitzicht over de baai van São Lourenço en de prachtige waterval van ongeveer 50 meter hoog. Retourtransfer naar het hotel.

Dag 6 Santo Espirito/ Maia 6,8km

Deze wandeling begint naast de Santo Espirito-kerk in de Santo Espirito parochie, gaat door Maia en eindigt bij de walvisfabriek in Ponta do Castelo.Het pad loppt langs het dorp in de richting van een traditionele windmolen, langs de waterval van de Ribeira do Aveliro, de Gonçalo Velho vuurtoren en traditionele wijngaarden. Transfer naar de luchthaven en vervolgens vlucht naar het eiland São Miguel aansluitend transfer naar hotel My Story hotel Vila Nova.

Dag 7 Walk Lagoa do Fogo 14km

Transfer naar het beginpunt van het pad. loop naar Lagoa do Fogo, een trail naar het meest woeste meer van de Azoren, waar je alleen kunt wandelen. Je gaat langs een "levada" door bergen en valleien met een prachtig uitzichgt. De wandeling eindigt aan de over van het meer waar je kunt zwemmen. Transfer terug naar het hotel in Ponta Delgada.

Dag 8 São Miguel

Transfer vanaf het hotel naar de luchthaven.


Inbegrepen

* Transfers zoals beschreven
* 7 overnachtingen in genoemde hotels
* Ontbijt
* Wandel routeboek
* Entree Monitoring and research centre of Furnas

Accommodaties

2 + 2 nachten My Story Vila Nova Hotel
3 nachten Hotel Colombo

Prijzen op basis van tweepersoonskamers.
Halfpension mogelijk
Reisperiode mogelijk vanaf 01/01/21 t/m 24/09/21 (dagelijks verrtrek)
© 2022 - Priolo Travel