6-daagse voorbeeldreis

v.a. 488,- p.p.Info aanvragen >
Je compleet onderdompelen in de natuur en in haar elementen is welzijn! 20.000m2 bos, een informele sfeer en een betoverend uitzicht over de oceaan en de vulkaan, een zorgvuldige architecturale continuïteit, tussen het interieur van de bungalows en het landschap, stellen gasten in staat om het psychofysische potentieel, de vloeibaarheid van water, de kracht van het vuur te herwinnen en lichtheid van lucht. Vergeet je dagelijkse leven, hectisch en stressvol en laat je verleiden door het adembenemende landschap van het eiland Pico en een onvergetelijke ervaring in direct contact met de natuur.
6-daagse voorbeeldreis

v.a. 488,- p.p.Info aanvragen >

Van dag tot dag

Dag 1: Pico

Aankomst op de luchthaven van Pico en ophalen van de huurauto.

Dag 2: Pico

In de morgen een yoga sessie, in de middag vrije tijd om het eiland te ontdekken.

Dag 3: Pico

Na het ontbijt begint de yogales.
's middags vrij

Dag 4: Pico

Vandaag de laatste dag van de yoga les, in de middag weer vrij om het eiland verder te verkennen of voor de liefhebbers is er een extra les mogelijk of ga heerlijk ontspannen bij de bugalow.

Dag 5: Pico, Adega da Buraca

Vandaag bezoek je Adega da Buraca een museum gericht op de wijn procuctie en uitleg over het wijnproces en natuurlijk de gelegenheid om de verschillende wijnen te proeven. De bekende Verdelho wijn komt hier vandaan, de druiven rijpen op de lava ondergrond en hebben een zeer specifieke bijzonder smaak. Aan het eind van de 17e eeuw werd deze wijn al geexporteert naar de andere eilanden en vanaf de 18e eeuw ook naar de noordelijk Europeesche landen. De Verdelho wijn was is die tijd ook erg geliefd onder de Russische Tjaar.

Dag 6: Pico

Na het ontbijt, retour naar de luchtahven voor de vlucht terug naar huis of voor de verlening naar één van de andere eilanden.


Inbegrepen

* 5 nachten Alma do Pico
* 3 standaard yoga sessies
* Autohuur categorie B
* Bezoek aan Adega da Buraca
* Ontbijt

Exclusief:
* Vluchten van en naar Amsterdam
* Upgrade autohuur
* Overige maaltijden

Accommodaties

* Alma do Pico.
Tarieven op basis van 2 persoonsbungalow (Butterfly)

Vanweg de Covid-19 pandemie kunnen sommige entree en activiteiten in het programma om veiligheidsredenen worden geannuleerd op basis van het aantal deelnemers. Bijgewerkte informatie wordt weergegeven bij bevestiging van de reservering.
© 2023 - Priolo Travel