4-daagse voorbeeldreis

v.a. 279,- p.p.



Info aanvragen >
Flores verlaten in de jaren 60 toen de inwoners naar Amerika emigreerden, werd Aldeia da Cuada gerestaureerd door Teotónia en Carlos Silve, die wijselijk wisten hoe ze de verbinding moesten leggen tussen de harde rustieke stijl van het verleden en de moderne comfort behoeften van het heden toen renovatie van het landelijke ontwerp van de oude stenen huizen nodig was. Geniet rustig van het geluid van vogels en de geur van droog hooi, vers gras en lauweren met de zoete geur an de bloemen. In een wereld waar landschappen adembenemend zijn, zal rust uw trouwste metgezel zijn.
4-daagse voorbeeldreis

v.a. 279,- p.p.



Info aanvragen >

Van dag tot dag

Dag 1: Flores

Aankomst op de luchthaven van Flores en ophalen van de huurauto.

Dag 2 & 3: Flores

Op dit eiland kan je een gevoel van rust ervaren, maar ook een eiland met steile kliffen, vele meren en kraters, hoge watervallen, kleine weilanden met een haag van Hortensia's en geweldige uitzichten van prachtige groentinten zoals je deze nog nooit hebt gezien. Je hebt de mogelijkheid om naar Poço da Alagoinho te wandelen waar je een smal meer hebt waar meer dan 20 watervallen samenkomen (800 meter vanaf de weg). Zorg voor goede wandelschoenen. Mis niet de Rocha dos Bordões: een indrukwekkende stolling van lava die zeer hoge verticale ribbels vormen.

Op dag drie krijg je een heerlijk lunch box mee om te genieten van een picknick op een bijzondere plek ergens op dit fasinerende eiland.

Dag 4: Flores

Na het ontbijt de auto inleveren en einde van deze korte experience, verlening uiteraard mogelijk. Zoals een paar dagen naar het buureiland Corvo of naar één van de andere eilanden van dit archipel.


Inbegrepen

* 3 nachten verblijf in Aldeia da Cuada
* Ontbijt
* Autohuur categorie B
* 1x lunchbox op dag 3

Ecxlusief:
* Vluchten van en naar Amsterdam
* Upgrade autohuur
* Upgrade groter huisje
* Overige maaltijden

 

Accommodaties

Aldeia da Cuada, verblijf in een huisje met 1 slaapkamer.

Vanwege de Covid-19 pandemie kunnen sommige entree en activiteiten in het programma om veiligheidsredenen worden geannuleerd op basis van het aantal deelnemers. Bijgewerkte informatie wordt weergegeven bij bevestiging van de reservering.




© 2023 - Priolo Travel