4-daagse voorbeeldreis

v.a. 145,- p.p.Info aanvragen >
Corvo, aan de overkant van het water is, naast het eiland Flores, het meest afgelegen en kleinste van de eilanden van de Azoren-Archipel, met een lengte van 6,5 km en een breedte van 4km. Er is één kleine nederzetting-Vila Novo do Corvo en zo'n 6km van het dorpje is het uitgestrekte (300meter diep en 2m breed) groen, de vulkanische krater van de Caldeira op een prachtige wandeling die uitzicht biedt op groene weiden, de oceaan en Flores.
4-daagse voorbeeldreis

v.a. 145,- p.p.Info aanvragen >

Van dag tot dag

Dag 1: Corvo

Aankomst op de luchthaven van Corvo en vervolgens transfer naar Guest House Comodoro.

Dag 2: Corvo

Halve dag tour rond het eiland om de belangrijkste attracties te bezoeken. Op het kleinste eiland van de archipel, met slecht één dorp, Vila Nova do Corvo met 430 inwoners en weinig strate, wordt het bezoek aan dit eiland gedaan door lokale chauffeurs (lokaal betaald) van het dorp tot aan de "Caldeirão". De Caldeirão is het belangrijkste elemant van het landschap van het eiland en is het resultaat van de ineenstorting van de top van de centrale vulkaan van Corvo.Het interieur wordt gevuld door een ondiep meer en verschillende kleine vulkanische kegels die het water doorsnijden en die, volgens velen, de tekening van de Azoren-eilanden schetsen. Vanaf het uitkijkpunt Caldeirão is het mogelijk om deze enorme vulkanische depressie te zien en te genieten van de stille kalmte die dit afgelegen deel van Europa kenmerkt.

Dag 3: Corvo

Vrije dag om te relaxen

Dag 4: Corvo

Vervoer naar de luchthaven, verlenging mogelijk.


Inbegrepen

* 3 Nachten Guest House Comodoro
* Ontbijt
* Transfers airport - hotel v.v.

Exclusief:
* Vluchten van en naar Amsterdam
* Overige maaltijden
* Taxi ter plaatse

Accommodaties

Guest house Comodoro

Vanwege de Covid-19 pandemie kunnen sommige entree en activiteiten in het programma om veiligheidsredenen worden geannuleerd op basis van het aantal deelnemers. Bijgewerkte informatie wordt weergegeven bij bevestiging van de reservering.
© 2023 - Priolo Travel