5-daagse voorbeeldreis

v.a. 630,- p.p.Info aanvragen >
5-daagse voorbeeldreis

v.a. 630,- p.p.Info aanvragen >

Van dag tot dag

Dag 1: Terceira

Ontvangst op de luchthaven van Terceira en hulp bij het ophalen van de huurauto en informatie enveloppe.

Dag 2: Terceira

Quinta do Espirito Santa is een traditioneel gebouw bestaande uit twee verdiepingen en sinds 2010 geclassificeerd als een histories bouwwerk. 
Stadstour van een halve dag door het historische centrum van Angra do Hersoismo onder begeleiding van historicus Dr. Franciscus Maduro-Dias een wandelende encyclopedie over het ontstaan en geschiedenis van de Azoren en Terceira. Te voet wandel je door Angra do Heroismo langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze Unesco World Hertage-site. 
Je bezoekt o.a. het museum, de tuinen van de hertog van Terceira, het oude plein, gemeentehuis, het paleis  Capitães Generals en de hoofdkathedraal van het Bettencourt-paleis en het klooster van São Gonçalo. Vrije tijd in de middag en aan het eind van de dag een heerlijk dinner bij de eigenaren van Quinta do Espirito Santo, Dr. Maduro-Dias en zijn vrouw.

Dag 3: Terceira

Na het ontbijt, uitchecken en vertrek naar Quinta do Martelo.
Halve dag tour op Quinta do Martelo, de eigenaar Mr. Gilberto Viera tevens president van Rual toerisme, verzorgt persoonlijk de rondtour op zijn prachtige landschap. Hij laat zien hoe ze vroeger leefde. Op de boerderij zijn het hele jaar door verschillende boerderijdieren en worden er diverse biologische groente en fruit gekweekt, deze worden gebruikt voor de maaltijden in het gezellige restaurant op de boerderij. Ook is er een kruidenierswinkel die sinds de 20e eeuw geopend is. Proef de verschillende zelfgemaakte broden, zowel zoet als hartig, zelfgemaakte boter, kaas, vegatarische soep en biologische producten van de boerderij en van het eiland zoals, gerecht van Alcatra (runderlende) en gestoomd rundvlees.

Dag 4: Terceira

Vandaag vrije dag om het eiland te ontdekken

Dag 5: Terceira

Eind van deze korte trip, auto inleveren op de airport.
verlening mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden.


Inbegrepen

* 4 overnachtingen
* Autohuur categorie B
* Ontvangst op de luchthaven
* Informatiepakket

Ecxlusief:
* Overige maaltijden
* Uitgaven van persoonlijke aard
* Upgrade autohuur
* Upgrade qua verblijf in Quinta do Martelo
* Vluchten van een naar de Azoren

Accommodaties

2 nachten Quinta do Espirito Santo

2 nachten Quinta do Martelo, Casa do Povador
Op basis van 2 persoonskamers incl. ontbijt.

Vanweg de Covid-19 pandemie kunnen sommige entree en activiteiten in het programma om veiligheidsredenen worden geannuleerd op basis van het aantal deelnemers. Bijgewerkte informatie wordt weergegeven bij bevestiging van de reservering.
© 2021 - Priolo Travel