6-daagse voorbeeldreis

v.a. 516,- p.p.Info aanvragen >
6-daagse voorbeeldreis

v.a. 516,- p.p.Info aanvragen >

Van dag tot dag

Dag 1: São Miguel

Aankomst en ontvangst op de luchthaven van Ponta Delgada.
Uitleg en extra informatie over deze tour ontvang je op de luchthaven.
Verblijf: Volcanic Charming house in Ribeira Grande

Dag 2: São Miguel

Vandaag bezoek je de hardst werkende op onze planeet, bijen je leert over het belang van het houden van bijen en waarvoor we bijen nodig hebben op onze planeet.  Deze kleine wenzens met zwarte en gouden strepen zijn enkele van de belangrijkste bestuivers en daarom van itaal belang voor het bestuiven van het voedsel dat we nodig hebben om te overleven, evenals voor vele habitats voor dieren in het wild. Bij Campo de Santana bezoek je de Honey Museum tentoonstelling waar een korte video van 10 minuten over bijen wordt getoond om je zo kennis te laten maken met de bijenwereld. Een belangrijke attractie in de tentoonstelling en vooral populair bij bezoekers is het observatoruim, dat wil zeggen een venster op de wereld van de bijen waar je de activiteiten van bijen en vele andere geheimen kunt zien. De ervaring omvat ook het bezoeken van een aplary en het proeven van verse honing van kammen. Tijdens dit bezoek wordt voor alle benodigde beschermingsmiddelen gezorgd.

Dag 3: São Miguel

De ervaring die voor deze dag is gereserveerd begint in de haven van Porto Formoso.
Je gaat aan boord van een ambachtelijke vissersboot en vaart vanuit de noordkust het dorpje Porto Formosa uit. De overvloed aan zeeleven maakt de Azoren één van de meest opwindende plekken ter wereld voor de sportvisser. Kustvissen is een vorm van vissen langs de kust waar je en grote verscheidenheid aan vissen kunt vinden, zoals barracuda, blauwbaars,vorkbaars,blacktaill comber, amberjack.guelly jack, kopvoorn makreel, witte zeebrasem, mul, bonito ect. Je kunt deze dag verschillende vistechnieken uitproberen. De hele dag kun je genieten van de prachtige kleuren en landschappen van het groene eiland en de blauwe zee. Tijdens de 5/6 uur durende reis sta je zij aan zij met de ervaren vissers en wordt je van al het nodige materiaal om te vissen voorzien. 

Dag 4: São Miguel

De ervaring van deze dag vindt plaats op de boerderij van Quinta Pimental gelegen in één van de meest mooie gemeente van São Miguel, Nordeste.
Quinta Pimentel is een familiebedrijf dat de deuren opende voor iedereen die wil leren over de boerderijdieren van de Azoren. Het bezoek aan de boerderij bestaat uit een uitleg van het hele proces van melkkoeien, kalveren ect. Bezoekers hebben de mogelijkheid om de koe "Matilde" te aaien. De bezoekers mogen de kleinere dieren aaien en voeren zoals, geiten, schapen, konijnen, kippen, kalkoenen, eenden ect. Deze boerenfamilie maakt deel uit van het programma " Happy cows", een melkprogramma waarin 365 dagen per jaar de strengste eisen worden gesteld aan kwaliteit, duurzaamheid en het dierenwelzijn hoog in het vaandel staan. Uiteraard is er de mogelijkheid om de melk te proeven.

Dag 5: São Miguel

Vandaag vrije dag om het eiland te ontdekken

Dag 6: São Miguel

Terug naar de luchthaven voor de reis naar huis of voor verlening.

Vraag naar de mogelijkheden.


Inbegrepen

* 5 nachten hotel inclusief ontbijt.
* Autohuur categorie B
* Honey Route Experience
* Traditionele vistocht
* Boerderij Experience

Exclusief:
* Maaltijden
* Upgrade superior kamer
* Upgrade grotere auto
* Vluchten van en naar de Azoren
* Persoonlijke uitgaven

 

Accommodaties

Volcanic Charming house, Ribeira Grande
Prijzen op basis van tweepersoonskamers.
Eén en driepersoonskamers mogelijk, vraag naar de prijzen.

Opmerking: de dag, route, schema en wijze van vervoer kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd vanwege de beschikbaarheid van Engelssprekende chauffeur. 

Vanweg de Covid-19 pandemie kunnen sommige entree en activiteiten in het programma om veiligheidsredenen worden geannuleerd op basis van het aantal deelnemers. Bijgewerkte informatie wordt weergegeven bij bevestiging van de reservering.
© 2023 - Priolo Travel