Je voelt je meteen tot rust komen als je het terrein op komt. Furnas Lake Villas bestaat uit 4 studio's, 8 tweekamerbungalows, ze liggen in een prachtige rustige omgeving evenals het traditionele stenen Chetsnut House.

Ligging:

Furnas, São Miguel

Gelegen in de Furnas Vallei en slecht 150m van Furnas Lake en het stadje Furnas ligt op 5 minuten. De luchthaven ligt op 35 minuten rijden van de accommodatie. De accommodatie heeft een groot terrein van 103 hectare met daarin verschillende wandelpaden, fruitbomen, grasvelden en bossen.Faciliteiten

De Oak studio's zijn voorzien van woon/slaapkmer, volledige badkamer, klein keukentje en heerlijk teraas met zitje. De Japanese villa's zijn voorzien van 1 slaapkamer, volledige kitchenette, badkamer. en terras met zitje. Het stenen huis (Chestnut house) heeft twee slaapkamers en twee badkamers, volledige kitchenette,woonkamer, terras met zitje, privé tuin.
Algemene faciliteiten: buitenzwembad met ligbedden en parasols, restaurant en parkeergelegenheid. Verhuur van fietsen, een leuke manier om het dorp en de omgeving van Funas te ontdekken.
© 2022 - Priolo Travel