Het gebouw is rond 1820 gebouwd door Pater Leal, een priester die het opende voor de gemeenschap, iedereen kon hier komen om brandewijn te branden. Het idee van Adega do Fogois om de adega open te houden voor iedereen die wil cognac of brandewijn wil produceren. Tussen november en februari vindt de productie plaats en kunnen gasten van de adega deel uit maken van het hele cyclus en natuurlijk aan het einde prossten op een heerlijk drankje op een uniek plek. Kortom genieten!

Ligging:

Santa Luzia, Pico

De ligging is overweldigend, zowel zeezicht als zicht op de berg Pico en de wijnvelden van Pico. De luchthaven ligt op 11 minuten rijden, de stad Madalena ligt op zo'n 20 minuten.Faciliteiten

De accommodatie bestaat uit 6 ruime kamers met elk een eigen badkamer en pellet openhaard. 
Fogo (Fire) Room: Grote lichte kamer met zicht op het zwembad en de berg.
Mar (sea) Room: Kamer met direct toegang tot het terras en zicht op de oceaan.
Vento (wind) Room: Elegante kamer met zicht over het dorpje en gedeeltelijk zeezicht
Sal (salt) Room: Knusse kamer met zicht op het zwembad.
Terra (earth) Room: Kamer op de begane grond en geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit
Lava (lava) Room: Zeer rustige kamer met zicht op de binnenplaats, ook geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.
Het hele huis kan ook worden geboekt voor groepen of grote families. Naast de kamers zijn er een verwarmd zoutwaterzwembad met prachtig utizicht op de bergen, sauna, fietsen om de de prachtige omgeving te ontdekken. Brandy producten om de dag af te sluiten met een heerlijke cognac, traditioneel gemaakt. BBQ en een picknickplaats. Parkeren gartis bij de accommodatie.
Verder tegen extra kosten: Massages, excursies of geniet van een heerlijk maaltijd bereid door een privé kok, kapper en of manicure. En natuurlijk niet te vergeten heerlijke proeverijen van cognac en wijnen van Pico.

 
© 2022 - Priolo Travel