EXCURSIE: Zeilen

prijs (pp): 350,- vanaf

Ontdek de Azoren vanaf het water

Charter het jacht van je voorkeur en de pret en avondtuur kan beginnen. Zeil door het kristalheldere water van de Azoren met en schipper. Volledig uitgeruste bemande zeilbootcharters, voor een onvergetelijke zeilvakantie op de Azoren, vertrek vanuit Vila Franca do Campo. Het grote voordeel van het huren van een charter op de Azoren id de totale rust en stilte die je zult voelen als de moter wordt uitgezet en je de zonsondergang tegemoet vaart.

Verschillende zeiltochten mogelijk:
Halve dagtocht: Je eerste zeilervaring? Start om 09:00 of in de middag om 13:00, in 4 uur vaar je langs de zuidkust van het eiland São Miguel.
Hele dagtocht: Start om 09:00 vanuit de haven van Vila Franca do Campo, je verkent de gehele zuidkust en stopt op vele magische baaien en neem een duik in het heldere water om even af te koelen. Terug in de haven rond 17:00.
Formigas islands: Om 09:00 vertrek vanuit de haven van Vila Franca do Campo, op weg naar het natuurreservaat van de "Formigas Islands" ongeveer 40 zeemijlen uit de kust gelegen en 43km ten noordoosten van het eiland Santa Maria en ten zuidoosten van het eiland São Miguel ligt een bijzonder biologisch belang en een natuurreservaat met 35,42km2. De grootte van de opgekomen eilandjes is ongeveer 9.000 m2. De eilandjes maken deel uit van de oostelijke groep van de Azoren. DE vuurtoren in het zuidelijke deel van Formigas, is een van de ex-libris van de Azoren vuurtorens en markeert het karakteristieke profielen in het oceanische landschap van de Formigas. Je kan het waarnemen op circa 22km afstand. 
Weekend trip zeilen: Vertek vrijdag, hele dag zeilen aan het eind van de dag aankomst op Santa Maria. zaterdag vrije dag op Santa Maria eiland en zondag terug zeilen naar de haven van Vila Franca do Campo.
Week zeilen: São Miguel & Terceira of São Miguel & Santa Maria.
Dag 1: Check-in haven van Vila Franca do Campo
Dag 2: Aaankomst op Terceira of Santa Maria
Dag 3: Vrije dag om het eiland te ontdekken
Dag 4: Zeiltocht langs de kust van Terceira of Santa Maria
Dag 5: Vertrek richting São Miguel
Dag 6: Vrije dag São Miguel
Dag 7: Vertrek van het jacht om 12:00

Impressies
© 2022 - Priolo Travel