EXCURSIE: Zee activiteiten

Duur: Tussen de 1 en 3 uur prijs (pp): 33,- Vanaf
Dit is een van de activiteiten waarbij de deelnemers echt kunnen genieten. a. de relatie tussen zee en land. De kajaks die worden gebruikt zijn van het "dit on top" type, ze zijn geschikt en goedgekeurd voor navigeren op zee tot 300m van de kust. Er gaan altijd één of twee begeleiders mee.

Laat je over het water glijden... Kayakken op zee

Kajakken Ribeira Seca: 3,5 km
De route naar Ribeira Seca bay is de kortste route, ideaal voor mensen die weinig to geen ervaring hebben met deze activiteit of voor gezinnen met kinderen die tijdens hiun vakantie willen genieten van een korte, leuke en andere tocht, waarbij ze in contact willen blijven met de Azorenzee.

Kajakken Fajã dos Vimes: 7km
De route naar Fajã dos Vimes begint in Calheta de pier en biedt prachtige landschappen met Majestueuze verschillen. Deze kajakreis strekt zich uit tot Fajã dos Vimes waar prachtige avonturenpaden zijn en waar koffie wordt geproduceerd. Bij aankomst in de ze Fajã hebben wij de gelegenheid om de koffieplantages te bezoeken en de koffie te proeven en de lokale handwerkfaciliteiten te bewonderen.

Kajakken Vimes en São João: 7 km
De route van Fajã dos Vimes naar Fajã de São João is werkelijk fantastisch. De route begint in de haven van Calheta, waar we vertrekken met een busje naar Fajã dos Vimes, daar aangekomen beginnen we met een koffie van de plantage en een kort bezoek aan de plantage en de handwerkfabriek waar men nog beroemde quilts worden gemaakt met handmatige houten weefgetouwen. Na de ochtendkoffie verlaten we de kust van deze Fajã's en langs de kust passeren we 7 Fajã's te beginnen met Fajã dos Vimes, Fajã dos Bodes, do Cavalete, das Barreiras, doe Ginjal, de Alem en tenslotte Fajã de São João. Onderweg zijn er okk twee prachtige watervallen die in zee uitmonden, de Ribeira do Cedro en Ribeira do Salto. De reis eindigt in Fajã de São João. Deze Fajã heeft zijn eigen ziel, mooi vanwege zijn aard en vanwege de toewijding van zijn mensen om in het land te werken, vandaar dat het vrij beroemd is om zijn wijnen, fruit, koffie en vuurwater.

Minimum leeftijd : 7
Allemaal makkelijke routes.

Impressies
© 2022 - Priolo Travel