EXCURSIE: Zee-activiteiten

Duur: Tussen 1,5 en 2,5 uur prijs (pp): 34,- Vanaf

Diverse zeeactiviteiten

Boottocht rond het eiland Grasiosa: 2,15 uur
Kom aan boord tijdens een ontspannende en charmante boottocht en ga vol genieten van de kostbare en gematigde wateren van een blauwe zee en geniet van de kans om te zwemmen in prachtige inhammen, duiken, de prachtige kust en prachtige baaien en grotten observeren en eilandjes. We verlaten onze basis "Porto de Abrigo da Praia da Graciosa" in de richting van "Ilhéu da Praia", langs de kust en gaan door "Ponta dos Fenais", "Portela", "Baia da Engrade", "Ponta da Restinga", "Ponta do Carapacho", 'Ilhéus do Carapacho", Baia da Folga", "Ponta Branca", "Beira Mar", "Porto Afonso", Baia da Vitória", "Ilhéu da Balela", " Barro Vermelho", Vila da Santa Cruz", Baia da Barra", "Lagoa" en dan terug naar onze basis. Het programma kan gewijzigd worden i.v.m. weersomstandigheden.

Boottocht rondom het eiland Graciosa: 2 uur 
Geniet van een prachtige boottocht naar het natuurreservaat " Ilhéu da Praia" onder begeleiding van een gids die je de mooiste plekken laat zien. Het "Ilhéu da Praia" is ongetwijfeld  een van de grootste schatten van de natuur. Met een enorme diversiteit aan broedvogels, waaronder een endemische soort, de Monteiro's stormvogel, die alleen hier nestelt, een belangrijk broedgebied voor zeevogels, ytevens dient het als rustgebied / doorgang van trekvogels. Hier ontmoet je namelijk de Cory's pijlstormvogel, de Madeira stormvogel, de Visdief, de Fruzz en een andere Madeira stormvogel.

Boottocht naar de eilandjes Praia & Carapacho: 1,15 uur
We verlaten onze basis "Porto de Abrigo da Praia da Graciosa" in de richting van "Ilhéus do Carapacho" langs de kustlijn, door "Ponta dos Fenais", "Portela", "Baia da Engrade", "Ponta da Restinga", "Ponta do Carapacho", "Baia do Carapacho",  'Ilhéus da Carapacho"  en dan rechtstreeks naar het "Ilhéu da Praia" en dan terug naar de basis. Tijdens deze tour kunnen we naast de natuurlijke schoonheid van de eilandjes een overvloed aan zeevogels en soms dolfijnen observeren.

 

Impressies
© 2023 - Priolo Travel