EXCURSIE: Sportvissen

prijs (pp): 647,- Per boot max 4 personen

Sportvis mogelijkheden

De Azoren eilanden zijn een van 's werelds beste plekken voor sportvissen. Breng een dag door op het water van de Azoren. Er zijn verschillende opties om te sportvissen, ontdek de manier die het beste bij je past en ervaar de verchillende technieken. Breng een volledige dag door op het water van de Azoren-archipel op een big gamevisexpeditie vanuit Ponta Delgada. Probeer de vissen te vangen die op hun trekroute passeren, waaronder blauwe marlijn, witte marlijn, witte tonijn, grootoogtonijn, blauwvin-tonijn en dorodo's. Eenmaal aan boord van de Yahama-boot uit 2021 heb je alles wat je nodig hebt: haspels, hengels, kunstaas. Alle spullen zijn inbegrepen. Na een briefing van je schipper en dekmaat, begin je met vissen en kijk je wat je kunt vangen! Je krijgt ook drankjes en sandwiches terwijl je op het water bent.

Diverse technieken:
Trolling: Deze techniek wordt uitgevoerd terwijl de boot met lage snelheid vaart en is ontworpen voor verschillende kleine vissen die voedsel zoeken aan de kust. Er worden 4 hengels gebruikt die zijn uitgerust met kunstaas dat inktvis of kleinere vissen imiteert.
Jigging: Dit is een recente techniek die veel volgers heeft gehad, voornamelijk vanwege de effectiviteit en waarschijnlijkheid van prime-exemplaren van aanzienlijke omvang en gewicht. Dze technike is bedoeld voor pelagische vissen die te vinden zijn op rotsachtige  bodems op diepten tussen 30 en 100 meter, zoals Amberjack, Guellyjack, Bleufish, Barracuda, Seabream en andere vissen.
Bottom: Deze techniek wordt gedaan met het vaartuig op rotsachtige bodems op dieptes die variëren tussen de 15 en 50 meter, wat meestal het hele jaar door zeer effectief is, voornamelijk vanwege de grote diversiteit van de soorten die hier aanwezig zijn. Dit wordt gedaan met behulp van een hengel met maximaal 3 haken en het gebruik van natuurlijk aas zoals garnalen, makreel of sardine.

Impressies
© 2023 - Priolo Travel