EXCURSIE: Rural Experiences

prijs (pp): 53,- vanaf
Loop mee op een Azoriaanse boerderij

Ervaar de verschillende mogelijkheden:

Gelegen aan de oostkant van São Miguel in de plaats Nordeste, Quinta Pimentel is een familie bedrijf dat de deuren heeft geopend voor iedereen die wat wil leren over het werk op een boerderij. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de verschillende ervaringen,over het proces van zuivelproductie, inclusief de omgang met koeien, kalveren, de huisdieren van de familie en de kleinere dieren zoals, schapen, konijnen, ganzen, kippen, kalkoenen en ook een tocht te paard of met paard en wagen is mogelijk.

Farmer for A day: 3/4 uur
Bezoek er ontmoet de verschillende boerderijdieren, bezoek de zuivelproductie, paardrij-tocht of tocht per huifkar, Happy cow dairies (koeien worden op een zo prettige mogelijke manier gemolken) en proeverij van regionale producten.

Farm experiences: 1,5/2 uur
Bezoek er ontmoet de verschillende boerderijdieren, bezoek de zuivelproductie, korte paardrijtocht of tocht per huifkar, Happy cow dairies (koeien worden op een zo prettige mogelijke manier gemolken) en proeverij van regionale producten.

Horse Drawn Carriage Tour: 1,5/2 uur tocht met paard en wagen
Route, Quinta Pimentel, vila do Nordeste, Quinte Pimentel of Quinta Pimentel, Vista dos Barcos viewpoint, Ponta do Sossego viewpoint, Quinta Pimentel, Vila do Nordeste, Quinta Pimentel.

Horseback riding: 
1 uur of 2 uur durende paardrijtochten.

Let o : transfers niet ingebrepen, kinderen onder de drie jaar gratis, kinderen tussen de 3 en 12 jaar 50% korting.

Impressies
© 2022 - Priolo Travel