EXCURSIE: Minibus / Jeep tochten

Duur: Hele dag prijs (pp): 82,- Vanaf

Leer meer over Pico.

Volle dag Pico mini-bus tour:
Deze tour zal je in detail alle historische, culturele en antuurlijke kenmerken van Pico eiland laten zien. We bezoeken het landschap dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat, waar je meer te weten komt over de wijngaardcultuur op het eiland Pico en de typische wijnmakerijen en de smaak. We bezoeken ook het centrale plateau van het eiland, waar je wordt verblind door het groene landschap en de meren. We gaan verder om Pico island Whalers Heritage te ontdekken en brengen een bezoek aan de boothuizen, walvisuitkijkposten en het Whalers Museum te bezoeken.

Deze excursie is incl.: vervoer, gids, verzekering, lunch in een lokaal restaurant en entree in de volgende musea: Whalers Museum, valvisfabriek, wijnmuseum of Gruta das Torres.

Volle dag wijn tour:
Deze tour neemt je mee op ontdekking naar de geschiedenis van de wijngaarden en wijnproductie op het eiland Pico. We wandelen door het wijngaardenlandschap dat door Unesco is uitgeroepen tot Werelderfgoed, waar je getuige zult zijn van al het culturele erfgoed dat verband houdt met de wijnproductie. Er zal natuurlijk ook tiijd zijn om enkele wijnen en likeuren te proeven die op het eiland worden geproduceerd.

All-Terrain tours:
Eiland tour, volle dag:
Ga mee op dit fantastisch avontuur op het eiland Pico, ontdek prachtige landschappen in hun puurste staat van bewaring, met zijn flora en fauna. Verken de grootste vulkanische grot, met verbazingwekkende geologische formaties, en loop door de langste lavabuis van Portugal. Dit alles is een onvergetelijke reis door de geschiedenis van een volk, hun cultuur en gastronomie. Vertrek om 10:00 vanuit Madalena, stop en bezoek aan Capitão, Caiado en Seca-meren, stop bij Prainha viewpoint met kort natuurpad, lunch, 4x4 pad op centraal bergplateau en begeleid bezoek aan Gruto das Torres, retour Madalena rond 18:00.

Wijngaardroute:
Terug in de tijd, ontdek de oude wijntradities die nog steeds bestaan en maak een keuze voor Unesco Werelderfgoed. Loop door de wijngaarden en proef hun exclusieve wijnen.
Vertrek Madalena 10:00, stop bij Cachorro, begeleid bezoek aan de Lajido de Santa Luzia, bezoek aan het beschermde wijnlandschap noordkant), regionale lunch, bezoek aan het beschermde wijnlandschap zuidelijke kant, 4x4 parcours door de Maroiços van de Madalena do Pico, Pico wijnproeverij met begeleid bezoek aan het wijnbedrijf, retour Madalena rond 18:00

 

Impressies
© 2022 - Priolo Travel