EXCURSIE: Begeleide fietstochten

Duur: Halve of hele dag prijs (pp): 54,- Vanaf

Diverse fietstochten

Darwin in Terceira fiets tour: Hele dag
Charles Darwin bezocht de Azoren op de terugweg van de Galapagos-eilanden en legde zijn beroemde Beagle aan in de baai van Angra do Heroismo. Hij maakte enkele uitstapjes op het eiland en schreef over enkele aspecten daarvan. Ga mee om per fiets dezelfde plaatsen te bezoeken die Darwin te voet of te paard bezocht en ontdek nog enkele verborgen bijzondere plekken die nog steeds bestaan.
* Tocht per MTB 
* Onverharde wegen
* Goede conditie vereist om een hele dag te fietsen

Santa Barbara fiets tour: Hele dag
Ontdek de westkant van het eiland, soms genietend van een lange afdaling, soms een grote helling die omhoog gaat. Aan onze zijde de grote berg Santa Bárbara (hoogste punt van het eiland) of de zeespiegel daarentegen. Rij door oude landelijke paden of weilanden en stop voor en bezoek aan het Natural Park Interpretation Centre. Op de terugweg is het tijd om de "kerstgrot van de lavabuis en de kleine vulkaan te bezoeken. Aan het eind van de dag wordt je gezegend door het licht van de zonsondergang op een van de mooiste wegen van Terceira.
Fiets en voel een bries in je gezicht.
* voor ervaren fietsers
* Tocht per MTB
* Bezoek aan het Natural Park Interpretation Center
* Bezoek aan de " Christmas cave" toegang niet inbegrepen

Panoramic fiets tour: Hele dag
Dit is een rit om de geologie en het natuurlijke erfgoed van het eiland te ontdekken en een interpretatie te geven van het landschap getransformeerd door een man. Met veel prachtige landschappen onderweg rijd je in het gebied van de laatse uitbarsting of met de grote berg Santa Barbara aan je zijde. Rijd over oude landelijke paden en secundaire wegen en stop voor een bezoek aan het natuurpark.
* Rustige fietstocht op binnenwegen en secundaire wegen
* Matige conditie gewenst (om een hele dag te fietsen)

Patchwork-fietstocht: Halve dag
De Alchada vallei is één van de grootste vulkanische caldeira's op de Azoren. Op deze fantastische plek fiets je door weilanden, langs koeien en voel je het trage tempo van het landelijke landschap. Bijna vlak en via secundaire wegen, is dit de plek voor een ontspannen avontuur voor diegenen die op zoek zijn naar een lichte activiteit en ook gemakkelijknte doen is voor kinderen vanaf 10 jaar oud, waardoor de perfecte gezinsactiviteit.
* Makkelijke tocht
* Geschikt voor gezinnen (kinderen vanaf 10 jaar oud).
* Vlak

Geologische fietstocht: Halve dag
Ontdek op de fiets de geologie van het eiland. Je bezoekt "Furnas do Enxofre" het belangrijkste fumarolische veld op het eiland Terceira, de vulkanische grot " Algar do Carvão" en de Gruto do Natal (kerstgrot). Bekijk de koepels van de "Mistérios Negros" en rijd tussen de Crypomerias Japonicas, Hortensia's en Azalea's door.
* Rustige route vertrek vanaf 14:00
* Bezoek de grotten (entree niet inbegrepen)

Impressies
© 2022 - Priolo Travel