EXCURSIE: Azores Adventure

prijs (pp): 63,- vanaf

Ga op sportief avontuur

Kanovaren & fietstour:
09:00 meetingpoint in de haven van Ponta Delgada. Vervoer naar het begin van de activiteit. De eerste activiteit begint om 10:00, kanovaren op het meer van Furnas. Vanuit het midden van het meer voel je de omvang van een slapende vulkaan, omringd door groene hellingen en warmwaterbronnen. Naast het actief bezig zijn een heerlijke activiteit om vanuit het water de omgeving in je op te nemen. 12:00 heerlijke lunch, na de lunch om 13:30 mountainbike tour rondom Furnas, fiets over paden op vulkanisch massief en ontdek prachtige landschappen vanuit verschillende perspectieven over dichte en uitbundige vegetatie, meren en zelfs de oceaan. De routes worden geselecteerd op basis van het fitnessniveau en de techniek van de deelnemers.
Inclusief: Transport, lunch, kano, zwemvest, mountainbike en helm, Engelsprekende gids en verzekeringen.

Kanovaren Furnas & Botanische tuin
09:00 meetingpoint in de haven van Ponta Delgada. Vervoer naar het begin van de activiteit. De eerste activiteit begint om 10:00, kanovaren op het meer van Furnas. Vanuit het midden van het meer voel je de omvang van een slapende vulkaan, omringd door groene hellingen en warmwaterbronnen. Naast het actief bezig zijn een heerlijke activiteit om vanuit het water de omgeving in je op te nemen. 12:00 traditionele lunch (Cozido).
Na de lunch bezoek aan het park Terra Nostra, dit is één van de meest mooie botanische parken van de 18e eeuw, waar men soorten flora uit verschillende delen van de wereld kan vinden. Na een korte rondleiding langs de tuinpaden, wordt een thermaal bad in het buitenbad aangeraden (omkleedruimte aanwezig). Na dit moment van totale ontspanning wordt de terugkeer naar Ponta Delgada gemaakt (aankomst om circa 16:30).
Inclusief: Transport, lunch, kano, zwemvest, Engelsprekende gids en verzekeringen.

Fietstocht Furnas & Botanische tuin:
09:00 meetingpoint in de haven van Ponta Delgada. Vervoer naar het begin van de activiteit.
Mountainbike tocht door Furnas, fiets over paden op vulkanisch massief en ontdek prachtige landschappen vanuit verschillende perspectieven over dichte en uitbundige vegetatie, meren en zelfs de oceaan. De routes worden geselecteerd op basis van het fitnessniveau en de techniek van elk persoon. Rond 12:00 een traditionele lunch (Cozido) en aansluitend rond 13:30 bezoek aan het park Terra Nostra dit is één van de meest mooie botanische parken van de 18e eeuw, waar men soorten flora uit verschillende delen van de wereld kan vinden. Na een korte rondleiding langs de tuinpaden, wordt een thermaal bad in het buitenbad aangeraden (omkleedruimte aanwezig). Na dit moment van totale ontspanning wordt de terugkeer naar Ponta Delgada gemaakt (aankomst om circa 16:30).
Inclusief: Transport, lunch, mountainbike, helm, Engelsprekende gids en verzekeringen.

Kinderen tussen 6/11 jaar betalen de halve prijs.

Impressies
© 2022 - Priolo Travel